Pre-E3: Nieuwe Uncharted 3 trailer laat ons Hunters Mode zien

Uncharted 3: Drake’s Deception wordt één van de smaak makers die aan het einde van het jaar uit gaan komen. Gisteren hebben we jullie al een gameplay video kunnen laten zien waarin we de eerste c0-op gameplay zagen en vandaag hebben we voor jullie een geheel nieuwe video met weer een ander aspect uit de game, namelijk Hunters Mode.

Hunters Mode is ook een co-op mode en hierin is het doel om zoveel mogelijk schatten te planten in een bepaalde tijd. In de tussentijd komen er hordes vijanden op je af dus dit vergt ook weer het nodige team-work! De game ligt vanaf 1 november in de winkelschappen en we verwachten op de E3 natuurlijk nog meer van deze game te horen.

Boxshot Uncharted 3: Drake's Deception

Uncharted 3: Drake's Deception

Releasedatum:
02-11-2011
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
 1.    132 XP
  speler's avatar

  He ziet er goed uit, maar wat blijkbaar nooit verandert is dat je veel te veel op iemand moet schieten. 2 kogels moet genoeg zijn om iemand neer te leggen.

 2.    127 XP
  LEROYJ's avatar

  epic!!

 3.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  De mulitplayer vind ik niet zo super..
  Het gaat mijn puur op de story mod van de game die vind ik vet

 4. Anoniem -   
  elazzja's avatar

  @speler: In uncharted 2 kon je ook met minder health (65% van het normale (zoals nu eigenlijk)) in de multiplayer. Dit hadden ze in het begin een paar keer als test mode gezet.

 5.    1919 XP
  ddvos's avatar

  het is nog steeds jammer dat dit er in zit ze zouden echt alle tijd moeten steken in de single player daar gaat het spel tenslotte om.

 6.    844 XP
  thom430's avatar

  @speler: Dan moet je lekker Casual of Duty gaan spelen als je makkelijke kills wilt.

 7.    2117 XP
  mausi-gangsta's avatar

  er kwam toch nog un beta?

 8.    132 XP
  speler's avatar

  @thom430: Het gaat niet om makkelijk kills maken, het gaat erover dat als je iemand met een tweede kogel raakt, deze moet neergaan wat realisme betreft en niet zoals je hier ziet na een kogelregen.