http://www.psx-sense.nl/plaatjes_2011/img_4deb8ed57570b.jpg

Het is morgen zover, dan barst alles los in gameswereld want dan tonen Sony, Microsoft en Nintendo hun plannen voor komend jaar. Het is voor iedereen nog een beetje gissen welke grote dingen ons te wachten staat, Xbox 720 wordt in ieder geval al in de wandelgangen genoemd als potentiële aankondiging. Ook GTA 5 is iets wat men graag hoopt te zien evenals een GTA voor de NGP.

Van elke conferentie is der in principe wel een livestream op grote sites als IGN, GameSpot en GameTrailers. Sony zelf verzorgt een livestream op hun PlayStation Blog, waar dit allemaal gaat plaatsvinden, de livestreams, lees je tegen die tijd op PSX-Sense.

De allereerste persconferentie is van Microsoft gevolgd door Ubisoft en EA. Sony is laat in de nacht voor de Belgen en Nederlanders, namelijk om 04:00. De volgende dag is laatkomer Nintendo van de partij, die houden namelijk dinsdag een persconferentie om 18:00. Nintendo gaat hoogstwaarschijnlijk de Wii 2 aankondigen, beter bekend als Project Cafe. Alle tijden vind je hieronder op een rijtje.

Microsoft – Maandag 6 juni 18:00
Electronic Arts – Maandag 6 juni 21:30
Ubisoft – Maandag 6 juni 23:00
Sony – Dinsdag 7 juni 02:00
Nintendo – Dinsdag 7 juni 18:00