E3 2009: Ook SOE in het Guinness World Records

GuinnessNa eerder op de avond te hebben gemeld dat Infinity Ward het Guinness World Records heeft gehaald, is er vanavond nog iemand ingekomen met een uniek record. Ditmaal is het de online afdeling van Sony die de eer heeft. Maar Sony Online Entertainment (SOE) komt er niet alleen in, want ze hebben de prestatie samen gehaald met popgroep The Dares.

Wat hebben ze gedaan wat zo uniek is dan? The Dares heeft in samenwerking met SOE een concert gegeven vandaag in de realistische én virtuele wereld tegelijk. Terwijl The Dares op het podium stonden op de E3, zorgde SOE ervoor dat het concert live te horen was op het PlayStation Network. Een zeer unieke prestatie die dus beloond is met een vermelding in het Guinness World Records- Gamers Edition.

Daarom feliciteren wij zowel SOE als The Dares met hun fantastische prestatie en dat er maar meerdere mogen volgen. Hopelijk veel meer live concerten in PlayStation Home ofniet?

SOE & The Dares

Van links naar rechts: Torrie Dorrell (SOE), Matt Peterson (Drums), Martin Lascano (Bass), Ben Peterson (Lead Guitar/Vocals) and Gaz Deaves (Guinness World Records).

7 reacties

 1.    369 XP
  matthijs222's avatar

  heh, wist niet dat er ook een gamer’s editie van guinness world record’s was… XD
  KOPE!!

 2.    26 XP
  reverzer's avatar

  zo moet dat: fame for sony

 3.    752 XP
  SyncPeter's avatar

  Leuke voor ze :D.

 4.    121 XP
  Afrotastic's avatar

  welke game?

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Ken hun niet, maar waarom wist niemand dit?

 6.    6677 XP
  Myx's avatar

  Grappig wist niet dat ze dat hadden gedaan 😛

 7.    524 XP
  Glennps3's avatar

  nice sony is echt geweldig bezig op gunk tv hier ben ik er weeral mee xD zeiden ze dat sony de beste persconferentie had (wat me niet verwonderd) het overdonderde gewoon