E3 2011: Sony begint gelijk met een demo + 3D trailer + screenshots van Uncharted 3

ngetwijfeld een bepaalde waarde in het spel zal krijgen. Ook deze trailer zal worden toegevoegd wanneer deze beschikbaar is.

De Sony persconferentie is zojuist van start gegaan en ze pakken gelijk goed aan. Naughty Dog begint gelijk met een demo van Uncharted 3: Drake’s Deception, waarin we Drake zien op een groot cruisschip. Het weer is heftig, een zware storm neemt de overmacht en je ziet zelfs stoelen gedeeltelijk wegblazen. Binnen zit het vol met zwaar getuig, waarmee jij een hartig woordje kan spreken. Of niet natuurlijk! De game is verkrijgbaar vanaf 1 november en de video is te zien zodra deze beschikbaar is.

Tevens zien we een 3D-Trailer van de game, waarin we zien dat een bejaarde tante de poets aanveegt met Drake door een kogel in zijn borst te lossen. Tevens zien we enkele verschillende landschappen en wilde acties. We horen deze bejaarde tante ook over het verkrijgen van een ring, welke dus ongetwijfeld een bepaalde waarde zal hebben in de game. Bekijk hieronder de video’s van Uncharted 3: Drake’s Deception.

http://youtu.be/Ii1fUbxRThY

Zoals de titel al zegt, we hebben er gelijk ook een paar screenshots door geramd om zo alvast een sneak-peak te geven!

Boxshot Uncharted 3: Drake's Deception

Uncharted 3: Drake's Deception

Releasedatum:
02-11-2011
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
 1.    281 XP
  Chazz_D's avatar

  Trailer was echt vet!
  Kga maar es trug naar bed btw.

 2.    1919 XP
  ddvos's avatar

  hij ziet er zeker weten goed uit

 3.    494 XP
  Boskrplanet's avatar

  Vetste gameplay te zien op de E3!

 4.    283 XP
  F1-BS-FR's avatar

  Heel goed. Maar ik vind de geluiden van de wapens, Drake en de handgranaten etc. allemaal precies hetzelfde als in deel 2. Niet dat dat heel erg is, maar toch.
  Deze game sowieso kopen. Ziet er vet uit met dat water 🙂