E3 2011: Nintendo liet PS3-footage zien van Wii U games

Ja, je leest het goed. Gisteren tijdens de persconferentie van Nintendo presenteerde ze de nieuwe gameconsole Wii U en daarbij ook Third Party games. De beelden die ze toonden waren niet afkomstig van de Wii U, maar van de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

In een interview op de E3 in Los Angeles, Amerika heeft Nintendo of America President Reggie Fils Aime toegegeven tegenover Geoff Keighley dat de beelden die ze lieten zien tijdens de persconferentie niet van de Wii U waren, maar van de andere platforms. Dit omdat de beelden van de Wii U er simpelweg nog niet klaar voor zijn omdat deze nieuwe Nintendo gameconsole zeker nog een jaar op zich laat wachten voor een release.

http://youtu.be/nEIp_8nxZLs

http://youtu.be/R_xuGvbykc0

 1.    228 XP
  Obvious's avatar

  Ja dus? Dat hebben ze toch ook eerlijk gezegd? Er zijn ook geen games voor Wii U beschikbaar omdat de console nog niet eens op de markt is. Ze hebben duidelijk gezegd dat er “soortgelijke (wellicht betere) ervaring zal zijn vergelijkbaar met de xbox3suxty and Fony PS3.

 2.    1919 XP
  ddvos's avatar

  Ik ben dan wel benieuwd hoe duur hij is

 3.    4534 XP
  ps3dennis's avatar

  Ik heb al een paar demos gezien voor de WII-U ‘en wat denk je: weer kinderachtige games en en lelijke MII’s (Zelda zag er wel weer erg mooi uit)

 4.    494 XP
  Boskrplanet's avatar

  Ik vind die interviewer maar een jerk.