Sinds de aankondiging van Overtake gisteren is Insomniac officieel multiplatform gegaan. Insomniac Games heeft sinds hun oprichting alleen maar PlayStation games ontwikkeld, maar Overtake zal zich ook naar de Xbox begeven. Voor mensen die bang zijn dat dit negatieve gevolgen zal hebben, wees niet bang.

De mensen achter Insomniac Games hebben de PlayStation 3 namelijk nog steeds dicht bij het hart en zijn dan ook nog gewoon toegewijd tot de zaak, ondanks dat ze het nu ook bij de Xbox gebruikers zoeken. In een interview hadden ze het volgende te zeggen:

“We recognise we have a very loyal fanbase among Sony players, and we love them.”

“We’re definitely dedicated to them. However, we’ve always wanted to reach out to an even broader audience. The Xbox 360 audience has been a viable, vibrant audience for a long time. This was just a chance to do that.”

Deze woorden komen direct uit de mond van Ted Price, de baas van Insomniac Games. Het is dus vrij waarschijnlijk dat de PlayStation nog steeds op de eerste plaats komt, dus maak je geen zorgen om het moeten aanschaffen van een Xbox voor Insomniac Games.