PS Vita ondersteuning op PSX-Sense

http://www.psx-sense.nl/plaatjes_2011/img_4def8bcbdaba6.jpg

Zoals je weet is PSX-Sense een PlayStation website met een blog, forum en gamesdatabase. Met de onthulling van de PS Vita (naam en prijs) moeten we natuurlijk gaan kijken op welke manier we dit gaan ondersteunen. PSX-Sense biedt non-stop coverage voor zowel de PS Vita als de PlayStation 3. De PlayStation Suite voor Android en de ‘oudere’ PlayStation Portable worden ook gewoon ondersteund, maar deze platformen zijn niet echt onze hoofddoelen.

We hebben inmiddels in het forum de PS Vita sectie hernoemd en zijn dan ook zeer gemotiveerd om volledige ondersteuning te bieden voor deze nieuwe handheld. Op PSX-Sense kun je naast je PS3-nieuws ook terecht voor het laatste PS Vita nieuws.

Voor de mensen die ideeën hebben over hoe we een betere ondersteuning voor de PS Vita kunnen geven op de site, deze horen we maar al te graag. We zijn inmiddels al de grootste PlayStation Community van de gehele Benelux en zijn niet van plan deze plek weg te geven.

 1.    872 XP
  -Sander's avatar

  als de grootste moet zijn = al de grootste.

 2. Anoniem -   
  qo_op's avatar

  Gelieve het Nederlands hier op een wat hoger pijl te brengen. Veel artikelen zijn grammaticaal gezien erg zwak. Voor de rest, ga zo door.

 3. crew Management -    4383 XP
  M4GN3T's avatar

  @qo_op: ik snap wat je bedoelt en dit is altijd al een punt van aandacht geweest. Met het hoge aantal posts is ’t echter soms moeilijk alles na te kijken, maar we zijn hier wel naar aan het streven.