E3 2009: Xbox 360 aan zijn limiet, PS3 nog niet volgens EA

De E3 is zo goed als afgelopen en het was een enerverende week. Hier en daar prachtige aankondigingen en uitspraken, zo ook van Patrcik Soderlund. Soderlund is de Senior Vice President van EA Games Europe en die heeft wel een heel erg pittige uitspraak. Hij zegt namelijk dat de Xbox 360 al aan zijn plafond zit qua mogelijkheden voor EA en dat de PlayStation 3 nog lang niet aan zijn limiet zit. Dit terwijl de Xbox 360 zijn favoriete gameconsole is. Verder verteld hij ook nog eens dat Sony veel goede games gaat uitbrengen, gebaseerd op het feit wat hij heeft gezien van de stands van Sony op de E3.

“I like the Natal. That’s cool. It’s an interesting device, so I’m truly impressed by Xbox. It’s my personal favourite console… I think Microsoft is on a roll right now. They’re doing really well. If I was Sony, I would have a headache, to be honest. Sony has a lot of good games this year. If you go to their booth, there’s a very consistent, high quality product line-up and that will help them. I do think that we’ll see developers inside the organisation getting to understand the PS3 better and I think that we’re getting more power out of PS3 right now… I think that we’ve maxed out the 360 but we haven’t maxed out the PS3.”

12 reacties

 1.    1553 XP
  Roytjuh's avatar

  Volgensmij intresseert een gamer zich de game’s ook het meest en volgensmij zou dat de doelgroep ook moeten zijn :p?

 2.    2623 XP
  nis-gens's avatar

  @Roytjuh: ik snap je niet :S

  ea ftw

 3.    75 XP
  SecrecY's avatar

  Ik zou het niet beter kunnen verwoorden dan EA, ๐Ÿ˜›

 4.    535 XP
  acardipane's avatar

  Qua data kunnen ze niet meer op de DVD krijgen, en door MS is gezegt dat de 360 levensverwachting zeker tot 2015 is..
  Terwijl er nog ruimte genoeg is op een BR schijfje voor de toekomstige games.

  En veel games zijn/komen er nog niet die meer als 90% van de PS3 kracht gebruiken.

 5.    3759 XP
  jimke1's avatar

  gaan ze nu echt eens beseffe hoe goed de ps3 is e het wordt echt tijd
  thnx EA
  vaarwel xdoos heheheh

 6.    752 XP
  SyncPeter's avatar

  Dank je EA nu is het duidelijk ๐Ÿ™‚

 7.    1949 XP
  elazzja's avatar

  Killzone 2 gebruikt maar 60 % en grafisch is dat de beste game tot nu toe.

 8.    6677 XP
  Myx's avatar

  Zij snappen het ๐Ÿ˜€

 9.    266 XP
  KiefDelicious's avatar

  Het is niet alleen kwa data dat de xbox op zijn top zit, ook de hardware van de PS3 en stukke beter, dit is natuurlijk vrij logisch omdat deze nieuwer is.
  Dat wil natuurlijk niet zeggen dat de PS3 ook echt beter is, want kijk maar hoe de Wii verkoopt en die heeft hardware uit het jaar 0, en spellen die er grafisch net zo mooi uit zien als Dukenukem3D. Uiteindelijk zal het grotendeels gaan om het game aanbod en natuurlijk de prijs.

 10.    107 XP
  tamil112's avatar

  @KiefDelicious: helemaal mee eens. wii was goedkoop.ouders dachten he leuk voor me kind! ging over toonbank. zelfde voor xbox is bijne zelfde prijs als PS2! wat denk je ouders doen? precies!

 11.    524 XP
  Glennps3's avatar

  haha dit hoor ik graag en dit geloof ik ook graag
  als iemand telenet digitale tv heeft dan kan je naar gunk tv kijken moet je maar eens zoeken ik ben al een hele week aan het kijken en ze zijn live in de e3 wel met slechte verbinding via skype maar ja

 12.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Dit willen we horen ๐Ÿ˜›