De remake van Mortal Kombat is een gigantisch succes geworden. Ontwikkelaar NetherRealm Studios en uitgever Warner Bros. mogen trots zijn op deze Beat ‘M Up. Zoals aangekondigd komt er ook downloadable content (DLC) voor de game en vandaag is dan de eerste online gekomen.

Voor maar € 3,95 in de PlayStation Store kan je de eerste Mortal Kombat DLC kopen, meld de uitgever via een officieel persbericht aan ons. Dit pakket bevat de content van alle pre-orders. In deze DLC zit de volgende content:

Klassieke karakter skins voor Sub-Zero, Scorpion, Reptile, Ermac, Mileena, Jade en Kitana
Klassieke fatalities voor Reptile, Scorpion en Sub-Zero

“Warner Bros. Interactive Entertainment en NetherRealm Studios kondigen vandaag aan dat de eerste DLC pack voor de legendarische vechtgame Mortal Kombat officieel beschikbaar is. Deze collectie bestaat uit de pre-order content in één pakket. De collectie bestaat uit zeven pre-order klassieke karakter skins voor Sub-Zero, Scorpion, Reptile, Ermac, Mileena, Jade en Kitana en klassieke fatalities voor Reptile, Scorpion en Sub-Zero. Het pakket is nu beschikbaar op Microsoft Xbox Live Arcade voor 400 Microsoft Points of €3.95 op het PlayStation Network.”