E3 2009: Assassin’s Creed 2 zal een plottwist bevatten

Volgens Patrice Désilets, Creative Director van Assassin’s Creed 2, zal er in Assassin’s Creed 2 op het einde een plottwist verschijnen. Désilets vindt dat de gamers een klein beetje frustratie moeten ervaren voordat ze de game kunnen uitspelen.

“There will be a cliffhanger, I’m telling you. At the end of AC2 you’ll say‚ ‘Holy crap, I never saw it coming.'”

Iedereen die Assassin’s Creed heeft uitgespeeld zal zich de geheimzinnige tekeningen op de muur kunnen herinneren. Helaas zullen we nog even moeten wachten op de betekenis hiervan, het heeft namelijk niks met Assassin’s Creed 2 te maken.

“It has nothing to do with Assassin’s Creed II, what’s written on the wall has to do with the Assassin’s Creed universe, not the second one.”

6 reacties

 1.    6677 XP
  Myx's avatar

  Nee niet weer een cliffhanger, dat kan ik niet meer aan, vond het al zwaar kut hoe AC1 eindigde 🙁 😛

 2.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Er zou een 3 komen, dus denk wel dat er vaag einde komt

 3. crew Redacteur -    1887 XP
  GlobalSoldier's avatar

  ”Holy Crap, i never saw it coming” xD
  prachtige quote:P, hopelijk niet zon irritant einde als bij killzone 2:P

 4.    188 XP
  Cassh's avatar

  Frusterend en leuk tegelijkertijd… ik ben in de war… :S

 5.    72 XP
  ashjafm's avatar

  Ik denk zelf dat 3 een soort einde is voor de serie. De deel waar al je vragen worden beantwoord. Ik vind het persoonlijk niet zo erg dat het zo mysterieus is. Maakt me alleen maar nog meer nieuwsgieriger naar III. Het heeft iets moois Assassins Creed. Wat ik heb begrepen van de trailer is dat je zelfs kan vliegen :D:D. En de nieuwe Assassin is nog steeds een voorouder van Desmond alleen ongeveer 400 jaar later XD

 6.    1553 XP
  Roytjuh's avatar

  Ik denk dat die gast waardoor je in die machine ligt uiteindelijk iets heel anders wil doen dan dat hij in 1 zij ofzo en je werkt aan een heel groot geschiedenisveranderings-achtig iets werkt.