Call of Duty 7 is volgens David Kim in ontwikkeling

Echte shooter fans zitten massaal te wachten op Modern Warfare 2 die vanaf 10 november in de winkels ligt. De game wordt ontwikkeld door Infinity Ward en het schijnt dat de volgende Call of Duty ook alweer in ontwikkeling is, maar niet door de ontwikkelaar van Modern Warfare 2. Het ene jaar ontwikkelde Infinity Ward een nieuwe Call of Duty en het andere jaar ontwikkelde Treyarch deze. Nu hebben deze twee ontwikkelaars ruzie gekregen en gaan ze allebei hun eigen kant op. Mede daardoor zien we de naam Call of Duty ook niet meer terug in MW2. Senior Animator van Treyarch, David Kim heeft op zijn persoonlijke LinkedIn profiel geplaatst dat ze momenteel bezig zijn met Call of Duty 7. Het gerucht ging al eens eerder de rondde, toen hadden we het nieuws dat CoD 7 zich zou afspelen in Vietnam of Cuba.

“I am currently on my second title as a senior animator in the games industry with Activision / Treyarch on Call of Duty 7”

We gaan ervan uit dat Call of Duty 7 slecht maar een tijdelijke naam is. volgens Kim is Treyarch dus na CoD: World at War alweer bezig met het volgende deel in de franchise. Eerder maakte de grote baas van Activision, Mike Griffith op de Activision persconferentie bekend dat de Call of Duty franchise al meer dan 35 miljoen exemplaren heeft verkocht.

8 reacties

 1.    6677 XP
  Myx's avatar

  Boeit mij niet, geef mij maar lekker MF2 😀

 2.    173 XP
  Tekno-D's avatar

  Ik hoop wel dat het zich afspeeld in Vietnam ofzo..
  Heb het wel gehad met die WWII..

 3.    3457 XP
  bardfielt's avatar

  Call of Duty: World at War 2 xD Tzou wat zijn!! Maar deze ga ik ook halen! Sowieso!!:D:D:D

 4.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  @Tekno-D: vietnam is wel vet jah

 5.    72 XP
  ashjafm's avatar

  Waarom moet het altijd vanuit de perspectief van Amerika zijn. Ik zou het wel een keertje leuk vinden als je bijvoorbeeld een Japanner wordt. En de oorlog tegen Japan lijkt me ook wat. Dan is het helemaal anders dan je gewend bent. Innovatie is wat telt 🙂

 6.    68 XP
  Humansoul's avatar

  Man deze games worden ook maar doorgepompd hè… Maja ik wacht wel op MW2. MW1 was de eerste uit de reeks die ik speelde en ook de enige die ik gespeeld heb en die is echt supertof :D. Van wat ik heb begrepen is infinity Ward ook de beste van de twee developers, dus ik haal alleen hun spellen. Hou ik het toch nog op op één Call of Duty per twee jaar :P.

 7.    1553 XP
  Roytjuh's avatar

  Is dit dan niet CoD6?

 8.    72 XP
  ashjafm's avatar

  @Roytjuh:

  Je had COD 4 Modern Warfare
  World at War is 5
  In november komt 6 oftewel Modern Warfare 2
  En hier praten ze over 7

  Nu een beetje duidelijk ;)?