E3 2009: Volgende week Team ICO DLC in LittleBigPlanet

Eerder was er al een geheimzinnige afbeelding uitgebracht waarop we de hoofdrolspelers van de game ICO konden zien, maar dan als sackboys. De geruchten gingen al snel het web rond dat er DLC voor LBP zou gaan komen rond om de ontwikkelaar Team ICO. Deze geruchten blijken uiteindelijk te worden bevestigd door de ontwikkelaar van LBP zelf, Media Molecule.

Media Molecule heeft de geruchten bevestigd door middel van een teaser trailer waarin we sackboy met een Shadow of the Collosus outfit kunnen zien. De DLC zal vanaf volgende week donderdag verkrijgbaar zijn vanuit de PS Store. Wat deze nieuwe DLC pack allemaal met zich mee zal brengen is nog niet bekend. Wanneer er details worden gegeven lees je het uiteraard op PS3-Sense! De teaser trailer is hieronder te zien.

4 reacties

 1.    6677 XP
  Myx's avatar

  Dat pakje is cool 😛

 2.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Ze maken een leuke trailer voor 1 pakje 🙂

 3.    75 XP
  SecrecY's avatar

  Zal wel weer veels te duur worden, *sigh*. Als je nou al het dlc had gekocht voor LBP kon je veel beter een nieuw spel kopen.

 4.    369 XP
  matthijs222's avatar

  @SecrecY:
  helemaal mee eens, wat denken ze wel niet? je koopt zo’n spel en zij verwachten dan dat voor zoiets onbenulligs als kledingstukken geld gaat betalen!!
  …en dan is de zwakke plek van LBP…