E3 2011: Sony krijgt wellicht nooit te weten wat er is gestolen

Kaz Hirai heeft het maar druk op de E3 in het Los Angeles Convention Center. Iedereen wilt hem wel spreken en de Engelse BBC is dan ook geen uitzondering. Natuurlijk gaat het ook weer over het PlayStation Network en Kaz Hirai zei eigenlijk wel iets verontrustends erover.

De President & CEO van Sony Computer Entertainment (SCE) zegt namelijk dat Sony wellicht nooit te weten zal komen wat er nu precies voor data gestolen is tijdens de aanvallen op de servers van het PlayStation Network. Ze zijn er dus ook niet echt zeker van of er nou wel of geen Credit Card gegevens gestolen zijn.

Dit komt doordat de hackers die het op hun geweten hebben volgens Kirai zo goed in het verbergen van hun sporen zijn toen ze de systemen van Sony verlieten.

“The people that intruded our systems are very good in hiding their tracks as they left our systems, so we might not know for a very long time or we may never know.”

 1.    1569 XP
  Wouter1980's avatar

  het zal ook wel meevallen. tot op heden heb ik nog niet echt gehoord dat er iets met de gegevens gedaan is.

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  Denk niet echt dat de hackers goed zijn in het verbergen van hun sporen. Eerder, tenminste wat ik er van begrepen heb, bijna 0 beveiliging was.

 3.    1919 XP
  ddvos's avatar

  Ik de k dat ze wouden laten zien hoe slecht het beveiligd was en niet op geld uit waren