Haal jij een PS Vita op de releasedag?

http://www.psx-sense.nl/plaatjes_2011/img_4df2231e25cac.jpg

De PS Vita is een handheld die daadwerkelijk een stap vooruitgegaan is ten opzichte van de PSP en zelfs mensen die niks met de PSP hadden roepen nu al dat ze de PS Vita gaan halen. Met een prijs van 250 euro voor de WiFi-versie en 300 euro voor de 3G-versie is het voor veel mensen een no-brainer.

De gehele PSX-Sense redactie zit ook massaal te wachten op het apparaat en halen hem dan in weze ook allemaal op de releasedag in huis. Met name de games die erop gaan verschijnen weegt zwaar mee in het wel of niet aanschaffen van het apparaat. We zijn dan ook razend benieuwd wat jullie gaan doen als de NGP straks in november in de winkels ligt. Ga je hij hem kopen op de eerste dag? Of wordt het eerst toch nog even wachten? Breng je stem uit middels onderstaande poll.


 1.    276 XP
  ClankStar's avatar

  Haha, zoals al vermeld in het artikel haal ik hem (hoogstwaarschijnlijk) day one. Ligt eraan of ik genoeg geld heb, maar zoals het er nu uitziet heb ik dat dan wel.

 2.    1100 XP
  ferrariking's avatar

  Absoluut, die handheld wordt voor mij!

 3. Anoniem -   
  PS3>XBOX360's avatar

  Hangt er gewoon vanaf wanneer de exacte releasedatum is 🙂

 4.    2624 XP
  saidddd93's avatar

  haal em wanneer de slim versie ervan uit komt:-)

 5.    1919 XP
  ddvos's avatar

  ik wil hem toch eerst uit proberen voor ik hem koop

 6.    112 XP
  tkDutchie's avatar

  kga het 3G model zeker hale maar nog niet meteen 3G aanschaffen khoop dan dat ik dan wel genoeg geld heb maar dat gaat wel lukken. is er eigenlijk al een exacte datum bekend of is het nog steeds kwartaal 4 2011???

 7.    814 XP
  Josthemaster's avatar

  Ik ga hem halen op den duur maar niet met de realise dag,misschien met een Uncharted Golden Abyss bundel voor 300 euro.