Binnenkort meer Killzone 2 content voor PlayStation Home

Toen Killzone 2 in de winkels verscheen, werd er gelijk Killzone 2 content aangeboden voor PlayStation Home. Deze content was ook meer uniek, want de content was alleen beschikbaar via een code. Wanneer je de code had ingevuld, had je de beschikking over een Helghast outfit en een ISA outfit. Dit was zoals gezegd dus vrij uniek en de mensen die dit niet hebben, wees gerust er komt nu Killzone 2 content aan die voor iedereen beschikbaar is.

Er komt namelijk een Killzone 2 appartement, die ‘The Visari Throne Room apartment’ wordt genoemd. Waarschijnlijk gaat er nu een belletje bij je rinkelen, want deze room was het laatste level in Killzone 2. Naast dit appartement, komt er ook nog vijf speciale meubels om je appartement op te fleuren, uiteraard in de stijl van de Killzone 2 appartement. Dit betreft, twee stoelen in Visari-stijl, een administratieve bureautafel, een plantenbak in Helghan decoratie en een vrijstaand schilderij, die een belangrijk moment in de koloniale geschiedenis van de Helghast portretteert.

Deze Killzone 2 content is vanaf de tweede helft van juni beschikbaar, een prijskaartje van al dit content is nog niet bekend. Hieronder kun je alvast wel een glimp zien van de aankomende content.

[nggallery id=88]

10 reacties

 1.    60 XP
  T*One's avatar

  bruut zeg! 😀

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  Die kamer is wel heel sfeervol

 3.    11 XP
  maurits's avatar

  vind het eigenlijk wel raar dat je het moet kopen.. als ze het nou beschikbaar zouden stellen aan iedereen die het spel heeft..

 4.    75 XP
  SecrecY's avatar

  home interesseert me weinig >.>, maar het is wel vet 😀

 5.    165 XP
  bjcrosserke's avatar

  The helgast will never end!!!! hahaha

 6. crew Redacteur -    1887 XP
  GlobalSoldier's avatar

  Een PS Home Room koen? Sinds waneer moet dat… g

 7.    1562 XP
  dikked's avatar

  lijkt me gaaf maar het kost sony kennende wel weer geld 🙁 (veel geld)

 8.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Ja leuk maar hiervoor ga je toch niet betalen

 9.    239 XP
  watnoukanniet's avatar

  Flauwekulzone @ Home

 10.    1553 XP
  Roytjuh's avatar

  Nice kamer 😀