Toen Killzone 2 in de winkels verscheen, werd er gelijk Killzone 2 content aangeboden voor PlayStation Home. Deze content was ook meer uniek, want de content was alleen beschikbaar via een code. Wanneer je de code had ingevuld, had je de beschikking over een Helghast outfit en een ISA outfit. Dit was zoals gezegd dus vrij uniek en de mensen die dit niet hebben, wees gerust er komt nu Killzone 2 content aan die voor iedereen beschikbaar is.

Er komt namelijk een Killzone 2 appartement, die ‘The Visari Throne Room apartment’ wordt genoemd. Waarschijnlijk gaat er nu een belletje bij je rinkelen, want deze room was het laatste level in Killzone 2. Naast dit appartement, komt er ook nog vijf speciale meubels om je appartement op te fleuren, uiteraard in de stijl van de Killzone 2 appartement. Dit betreft, twee stoelen in Visari-stijl, een administratieve bureautafel, een plantenbak in Helghan decoratie en een vrijstaand schilderij, die een belangrijk moment in de koloniale geschiedenis van de Helghast portretteert.

Deze Killzone 2 content is vanaf de tweede helft van juni beschikbaar, een prijskaartje van al dit content is nog niet bekend. Hieronder kun je alvast wel een glimp zien van de aankomende content.

[nggallery id=88]