thakethat

Na het uitbrengen van SingStar Queen en SingStar Abba kon natuurlijk niet uitblijven dat er nog een zanggroep naar SingStar komt. Zojuist heeft Sony Computer Entertainment bevestigd dat er nog een mannengroep editie komt van SingStar namelijk, Take That. Deze editie van SingStar verschijnt later dit jaar op de PlayStation 3 en PlayStation 2 en om dit te vieren kun je deze zomer maar liefst vijf nummers van Take That downloaden uit de SingStore. Nummers die aanwezig zijn in deze game zijn Could it be Magic, Back For Good, Never Forget en Shine, dit zijn één van de grootste hits van Take That.

Daarnaast heeft Sony Computer Entertainment nog een nieuwe SingStar aangekondigd die de naam SingStar Motown heeft gekregen. SingStar Motown verschijnt ook later dit jaar en zal nummers van Marvin Gaye, The Supremes en Stevie Wonder bevatten. Een exacte releasedatum is nog niet bekend gemaakt, maar Sony Computer Entertainment heeft ook naar buiten gebracht dat zij de online community willen verbeteren van SingStar. SingStar krijgt nieuwe functies waar we in september van dit jaar gebruik van kunnen maken. Aan de hand van deze informatie zou het goed mogelijk zijn dat de games pas na september in de schappen verschijnt.

Eén van de nieuwe functies is onder andere dat er een videobewerkingsprogramma aan SingStar wordt toegevoegd, waarmee je jou video effecten kan geven. Ook komen er SingStar clubs zodat je nieuwe vrienden kan maken, waarmee je onder andere jou video’s kan delen, die je hebt gemaakt in SingStar.