http://www.psx-sense.nl/plaatjes_2011/img_4df377e366515.jpg

Op dit moment zijn we druk bezig met het tweaken en verbeteren van PSX-Sense. De focus ligt vooral op de website beter leesbaar te maken, nog sneller, alles sleek en clean en natuurlijk nieuwe functies. We weten dat een puntensysteem al lang een gewilde functie is hier op PSX-Sense en in het verleden zijn er al twee systemen gesneuveld. Dit komt mede door het feit dat de ideeën die je soms hebt niet uitvoerbaar blijken of soms gewoon slecht georganiseerd. We zijn ontzettend druk bezig een nieuw systeem op poten te zetten, maar zoals je weet, dit heeft tijd nodig.

De mainpage is vooral in de bovenkant verandert, dit is wat overzichtelijker geworden en laadt sneller. We hebben ontzettend veel javascripts eruit geplukt waardoor de pagina’s sneller laden. Ook hebben we een nieuwsoverzicht waarin je nieuws kan lezen die belangrijk was deze week, deze pagina vind je hier.

Ook kun je nu op de frontpage sneller zien of het nieuws voor de PS Vita of PS3 is, dat staat er namelijk voor. Dan komen we nog bij het forum, deze heeft in weze een flinke make-over gekregen. Op de hoofdpagina zal je op het eerste gezicht niet zoveel verandert zien, maar de topcis en topic overzichten zien er nu stukken beter uit. We nodigen je dan ook uit even een kijkje te nemen in het forum.

Er staat nog veel meer op onze planning hou dus PSX-Sense de komende tijd nauwlettend in de gaten. We zijn namelijk ons helemaal aan het voorbereiden om straks te knallen als de PS Vita uit is!