Kaos Studios sluit zijn deuren

Het is altijd jammer om te horen dat een studio zijn deuren moet sluiten. In deze moeilijke economische tijd is het voor kleine ontwikkelaars in de game industrie des te moeilijker hun hoofd boven water te houden. Vooral met de competitie van grote ontwikkelaars die veel gewilde triple-A titels ontwikkelen.

Helaas heeft THQ bekend gemaakt dat Kaos Studios zijn deuren zal gaan sluiten. De ontwikkelaar is verantwoordelijk voor games als Frontlines Fuel of War en het recente Homefront. Het zou een strategische herschikking moeten zijn van THQ’s interne studios. Hun afdeling in Montreal zal toekomstige Homefront projecten gaan ontwikkelen.

THQ has confirmed it has made a “strategic realignment within its internal studio structure and is in the process of closing two locations: the company’s UK studio and Kaos studio in New York. THQ also confirmed it is in the process of closing its Digital Warrington studio in the UK. The Montreal studio will take over product development and overall creative management for the Homefront franchise. The Montreal studio actively collaborated with KAOS on Homefront.

 1.    844 XP
  thom430's avatar

  Ik zal ze niet missen…..

 2.    5 XP
  happyface's avatar

  Nee, ik ook niet…

 3.    6677 XP
  Myx's avatar

  Altijd jammer.

 4. Anoniem -   
  Rick's avatar

  Homefront was misschien niet zo’n succes maar het is altijd jammer als er een gamebedrijf mee stopt. Zo komt er minder concurrentie!

 5.    2117 XP
  mausi-gangsta's avatar

  kende die naam niet eens.. of wel?? xdxd
  maar wel jmmr;.