Lost Planet 2

Op Sony’s E3 Persconference werd bekend gemaakt dat Lost Planet 2 ook naar de PlayStation 3 komt. Eerder werd namelijk gesuggereerd dat Capcom’s aankomende titel niet naar de zwarte console zou komen. De game was ook op de E3 speelbaar in demo vorm, hierbij moest je in een vier player coöperatieve speelstand het opnemen tegen een gigantische zes potige baas, genaamd ‘Akrid.’ In een zeer grandioze schaduw van een Colossus-achtige ervaring, moesten de spelers zich richten op de zwakke plekken van de baas, om zo de Akrid te verslaan.

Tijdens de E3 werd bekend gemaakt door Capcom, dat er in ieder geval een demo van Lost Planet 2 verschijnt voor de PlayStation 3. Helaas is nog niet bekend wanneer deze demo gereleasd wordt en ook is nog niet bekend of het dezelfde speelbare demo is van de E3. Opmerkelijk werd er niet over een Xbox 360 demo gesproken, maar de E3 demo was wel alleen op de Xbox 360 speelbaar, dus waarschijnlijk zal die demo daar ook op verschijnen.

Lost Planet 2 staat gepland voor 2010 en hieronder kun je nog de laatste trailer bekijken, die op de E3 in Los Angeles is getoond.