Zijn we allemaal een beetje bijgekomen van de E3? Ja? Oké, goed zo, want de volgende beurs staat alweer voor de deur. Aankomende augustus zal de pers weer afreizen naar het altijd zonnige Keulen om daar aan de GamesCom van dit jaar deel te nemen. THQ is de eerste die olie op het speculatie vuur gooit en heeft kennelijk iets speciaals gepland voor de GC 2011.

THQ meldt namelijk tegenover Eurogamer dat ze iets gaan aankondigen specifiek voor de mensen die naar de GC komen. We weten helemaal niks over de aankondiging maar Danny Bilson van THQ gaf ons wel een hint:

“I can say that crowd, those hundreds of thousands of people, in that space at that time, this one’s built to announce at that place. I’ll say that. That’s my clue.”

Mmm, space…waar hebben we dat eerder gehoord? Wellicht duidt Bilson op een nieuwe Homeworld. Maar dit is natuurlijk allemaal maar speculatie. Bilson laat wel weten dat THQ nog meer aankondigingen heeft voor dit jaar die allemaal op toekomstige evenementen gedaan zullen worden.