Gears of War 3 zeker niet naar de PlayStation 3

Menig gamer die een PlayStation 3 heeft ziet graag de game Gears of War naar Sony’s gameconsole komen. Niet alleen de gamers zelf, maar ook Mike Capps, de president van ontwikkelaar Epic Games. Zo heeft hij al eerder laten weten dat hij graag Gears of War 3 ziet komen naar de PlayStation 3.

Dat dit niet gaat gebeuren is nu vrijwel zeker. Designer Cliff Bleszinski van de game laat weten in een interview dat er voorlopig geen kans is om deze game te laten porten naar de PlayStation 3.

“I would say in the foreseeable future there’s zero chances of Gears of War being on the PlayStation 3. Can we bury that now? Seriously. It’s like, we have a great deal with Microsoft, they’re a great partner…”

Toch zegt Bleszinski jaloers te zijn op de DualShock controller van de Sony PlayStation 3, maar dat is het enige wat hij er nog over wou zeggen.

“It’s one of those things that would be exciting news. Hopefully DualShock would get tweaked a little bit, but anyway, enough about that.”

 1.    6677 XP
  Myx's avatar

  Is het dan ooit gezegd dat het naar de ps3 kwam?

 2.    1860 XP
  elazzja's avatar

  Er waren geruchten dat een Gears of War titel naar de PS3 zou komen maar deze geruchten waren er al vanaf deel 2. Microsoft heeft een deal dacht ik van 300 miljoen dollar voor deze franchise waardoor de game niet meer op een andere console zal verschijnen.

 3. Anoniem -   
  kjyiuyuc oiffgiebg's avatar

  Wij Hebben UNCHARTED!!!!!!!!!!! 1000000 keer beter dan deze shit, en er is ook 0 procent kans dat ze naar Xbox komen!!! Lekker peuh vuile xboxers!!! XD

 4.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Ik hoe die crapshit niet!!

 5.    2117 XP
  mausi-gangsta's avatar

  ik ben best wel jaloers… ik denk dat ik een xbox ga halen zodat ik dat spel ook kan spelen :p

 6.    4537 XP
  ps3dennis's avatar

  Deel 1 was wel leuk 🙂 totdat mijn xbox elke keer vast liep op het zelfde punt. Deel 2 was niks aan ‘en dus hoef ik deel 3 niet meer’.