Er is een hoop ophef over de pre-order bonus van Battlefield 3. Sommige hebben er geen problemen mee en andere vinden dat je als je een game aanschaft gewoon alles moet krijgen wat er voor die tijd is ontwikkeld voor de game. Deze strijd tegen de uitgevers wordt nog voortgezet door de mensen die plannen om de game te gaan boycotten. Eén ding is zeker, hier hebben we het laatste nog niet van gehoord.

Naast dit ongemakkelijke nieuws is er wellicht ook goed nieuws op het Battlefield 3 gebied. Als je de Limited Edition van de game aanschaft krijg je de exclusieve Back To Karkand DLC. Deze DLC bevat onder andere maps, wapens en voertuigen uit Battlefield 2. Voor de mensen die niet van plan waren deze editie op te pakken of er gewoon niet meer aan zullen kunnen komen is er nu goed nieuws.

Een Franse site heeft namelijk laten weten dat de Back To Karkand DLC een maand na de release van Battlefield 3 gewoon in de PlayStation Store zal komen te liggen. Uiteraard zal je er dan wel voor moeten betalen.