Eerste gameplay beelden van Sly Cooper: Thieves in Time

Het was waarschijnlijk niet een grote verrassing afgelopen E3, maar Sly nummertje 4 werd aangekondigd tijdens de persconferentie van Sony. Ondanks dat de game natuurlijk al ongelofelijk vaak naar gehint was, kwam deze aankondiging natuurlijk als een opluchting. Eindelijk hadden we de bevestiging dat de game er daadwerkelijk aan komt.

Tijdens de conferentie kregen we alleen maar een korte intro trailer te zien, maar nu zijn de eerste echte gameplay beelden van de game naar buiten gebracht door Sony zelf. We zien dat de game er, al zeggen we het zelf, rete strak uit ziet. Het cartoon stijltje ziet er fantastisch uit en het ziet er weer als van ouds uit. Wij kijken alvast uit naar de release van de gamer ergens in 2012.

Boxshot Sly Cooper: Thieves in Time

Sly Cooper: Thieves in Time

Releasedatum:
27-03-2013
Genre:
Actie
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
Review: Sly Cooper: Thieves in Time
Gepubliceerd op 23 mrt, 2013 om 18:30
Lees de gedachten van Sly in de nieuwe trailer van Sly Cooper: Thieves in Time
Gepubliceerd op 21 mrt, 2013 om 11:52
Maak kennis met Sly Cooper: Thieves in Time’s Murray
Gepubliceerd op 11 mrt, 2013 om 16:56
Bentley laat zich zien in nieuwe Sly Cooper: Thieves in Time trailer
Gepubliceerd op 1 mrt, 2013 om 19:59
 1.    954 XP
  Patrick.G's avatar

  Ik vond ’t geweldig om te horen dat er eindelijk een Sly 4 kwam.. maar ik vind dat Sanzaru er een aparte 3D cartoony stijl van hebben gemaakt. De vorige Sly’s waren ook cartoony, maar ik vind ’t er minder mooi uit zien. Het doet me ook minder denken aan de echte Sly gevoel, maar ik ben ook een Hardcore fan, dus normale spelers zullen het waarschijnlijk niet eens merken of ze zullen het niks schelen.

 2. Anoniem -   
  cas_09's avatar

  @ Patrick:
  Ik lees net zowel in het artikel als je reactie dat de graphische stijl er echt zoveel toe doet. Is dit echt zo belangerijk? Is de gameplay (waar een game tenslotte om draait niet veel belangerijker?
  Ikzelf ben ook hardcore Sly-fan, en zou Sly 4 spelen al zou er de Unreal 3-engine voor worden gebruikt… zolang-ie maar lekker speelt!

 3.    954 XP
  Patrick.G's avatar

  @cas_09: Misschien, maar dan zou ik het natuurlijk eerst moeten spelen 😛