Naughty Dog leverde met Uncharted: Drakes Fortune al een waar (grafisch) pareltje af voor de PlayStation 3, met Uncharted 2: Among Thieves zetten ze de grafische motor nog een tandje hoger.  Vandaag komt er een weetje naar buiten welke dit alles nog eens bevestigd, alle cutscenes uit de titel worden namelijk in-game gerenderd.  Oftewel, alle filmpjes die je in de game zit worden door de game zelf ontwikkeld, en staan niet al opgeslagen op de Blu-Ray Disc. Een indrukwekkend feitje dat tot nu toe alleen maar bij de andere top exclusive Metal Gear Solid 4 is voorgekomen.

Dit alles wordt bevestigd in een video interview opgenomen tijdens de E3 2009. Klik hier om naar dit interview te gaan. Op ongeveer 8 minuut 19 zal Bruce Staley het bevestigen.

Dit bewijst maar weer eens wat een geniaal team Naughty Dog is dat het als een van de enige de volle kracht van de PlayStation 3 weten te benutten. Momenteel is er ook een Uncharted 2: Among Thieves beta gaande waar enkele redactie leden van PS3-Sense aan mee doen, en wij kunnen bevestigen dat de game er werkelijk prachtig uit ziet.