De E3 die in Los Angeles van 1 tot en met 4 juni werd gehouden, is inmiddels afgelopen en we kunnen vooruit gaan kijken op de aankomende spraakmakende internationale evenementen. In eerste instantie zullen de eerste twee Duitse evenementen, de GamesCom in Keulen en de Games Convention in Leipzig plaatsvinden. Daarna zullen we afreizen naar Japan waar de Tokyo Game Show 2009 wordt gehouden. Over dat laatste evenement gaan we het even over hebben, want er zijn zojuist spraakmakende geruchten hierover opgedoken.

Split-screen meldt namelijk dat Hideo Kojima bezig is aan een nieuwe next-gen game en dat we hiervan een demonstratie kunnen verwachten op de aankomende Tokyo Game Show. Over wat voor game dit gaat is tot dusver niet bekend. Tevens meldt dezelfde site, dat game director Fumito Ueda, van Team ICO aanwezig zal zijn bij dit evenement. Hij is natuurlijk verantwoordelijk voor The Last Guardian en verwacht wordt dat hij met een speelbare build zal komen op de Tokyo Game Show.

We wilden dit niet voor je onthouden, maar uiteraard moet je deze geruchten met een korreltje zout nemen. De Tokyo Game Show is immers nog ver verwijderd van ons, want deze zal van 24 tot en met 27 september gehouden worden, waarvan de laatste twee dagen publiekelijk is.