The Shoot (PS Move)

‘The Shoot’ is een schietspel dat speciaal is ontworpen om gebruik te maken van de Playstation Move-controller. Dankzij de Playstation Move-controller worden jouw vingervlugge bewegingen één op één overgenomen in het spel.

In ‘The Shoot’ wordt je geplaatst midden op een filmset. Misschien maken ze een western, of een sci-fi? Wat er ook gemaakt wordt, het is jouw taak om te richten en vijanden met behulp van de Move-controller neer te schieten. Richten is noodzaak!

Je moet een goede indruk maken op de regisseur van de film en de recensenten. Hoe beter je presteert des te indrukwekkender zijn het vinden. Zo moet de speler meer rollen krijgen en de grootste actieheld uit de filmgeschiedenis worden. Ja, ook beter dan Arnold!

In totaal zijn er vijf verschillende sets waarop je met ‘The Shoot’ lekker kan geen knallen. ‘The Shoot’ ondersteunt de mogelijkheid om het spel met meerdere mensen te spelen. Zo kan je met elkaar of juist tegen elkaar strijden in een poging meer punten te halen!

Prijs: €17,99
Verzendkosten: €1,95
Link: Wehkamp
iDEAL: Ja

Bulletstorm

Bulletstorm speelt zich af in de zesentwintigste eeuw. Je kruipt in de huid van Grayson Hunt, een lid van een geheime eenheid genaamd Dead Echo. Hunt wordt op een missie gestuurd om iemand om te leggen die verdacht wordt van een massamoord. Als blijkt dat deze persoon onschuldig is, weigert Hunt de man te doden en wordt hij een voortvluchtige. Uiteindelijk komt hij terecht op een planeet die bevolkt wordt door moordlustige mutanten.

Daar mag Hunt laten zien hoe goed hij is in het maken van headshots in deze Third-Person Shooter. Het draait in Bulletstorm namelijk niet alleen om hoeveel vijanden je afschiet, maar ook hoe je ze afknalt. Het ‘skillshot’-principe zorgt ervoor dat je hogere beloningen krijgt als je kiest voor creatieve moordmethoden tijdens een stijlvolle schietpartij. Door de focus op over-the-top-actie is het spektakel in Bulletstorm niet gericht op realisme, maar op gewelddadig vermaak.

Prijs: €23,25
Verzendkosten: €2,-
Link: BPGames
iDEAL: Ja

LittleBigPlanet 2

Ontmoet Sackboy en zijn vrienden! De kleine stoffen pop is terug in een nieuw avontuur, waarbij hij wederom moet rennen, springen, klauteren, slingeren en noem maar op. Opnieuw is een flinke hoeveelheid puzzels in de levels opgenomen om de hersenen goed op gang te houden en net als voorheen is het spel bij uitstek geschikt om gezamelijk doorheen te spelen.

Nieuw in LittleBigPlanet 2 is dat je niet alleen eigen levels samen kunt stellen, maar ook volledige games. Race games, shooters, platform spellen en noem maar op. Ook deze zijn weer te uploaden en worden daarmee toegankelijk voor alle andere gebruikers van de game. Je kunt dus rekening houden met een eindeloze hoeveelheid aan gameplay, gezien ook de creaties van anderen voor jou speelbaar zijn.

Prijs: €21,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi

PayPal: Ja

PRE-ORDER TIP: Battlefield 3 Limited Edition

Battlefield 3 laat de concurrentie ver achter zich door de mogelijkheden van Frostbite 2, de krachtige, nieuwe game-engine van DICE. De geavanceerde technologie van deze engine vormt de basis van Battlefield 3 en levert sublieme grafische kwaliteit, een intense beleving van uitgebreide omgevingen, gigantische verwoestingen, dynamische audio en superrealistische personages.

Kogels vliegen om je oren, muren storten in en je moet constant dekking zoeken voor verwoestende explosies. De oorlogservaring is ongekend intens en interactief. In Battlefield 3 neem je de rol aan van een elite-marinier. Zodra je in de game stapt, moet je levensgevaarlijke missies uitvoeren op locaties over de hele wereld, zoals Parijs, Teheran en New York.

Prijs: €46,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja