EA is bezig om EA Sports Active ook naar de PS3 en 360 te brengen

easportsactive

Nintendo heeft op dit moment als enige een console dat gebruik maakt van de Motion Sensing techniek, maar zoals is laten zien op de persconferenties komt daar binnenkort verandering in. Zowel Sony als Microsoft liet op hun persconferentie een Motion Sensing techniek zien, waarbij Sony met een nieuwe Motion Sensing controller op de proppen kwam en Microsoft met het Project Natal. Dit zijn natuurlijk de benodigdheden om EA Sports Active ook naar de PlayStation 3 en Xbox 360 te brengen.

Peter Moore heeft in een gesprek met Joystiq bevestigd dat zij bezig zijn om de EA Sports Active franchise naar de PlayStation 3 en Xbox 360 te brengen, met gebruik van de Motion Sensing techniek waar beiden apparaten in de toekomst over beschikken. En volgens Sony kunnen wij in het begin van 2010 al gebruik maken van deze nieuwe techniek op de PlayStation 3.

Wellicht is dit niet de enige game die EA Sports naar de PlayStation 3 wil brengen. Het is goed mogelijk dat er in de toekomst meer soortgelijke games aankomen, waaronder misschien wel Grand Slam Tennis. Met de komst van het nieuwe Motion Sensing techniek van Sony gaat er een wereld open voor menig casual gamer die op zoek zijn naar games om hun gezondheid te verbeteren. Hoe je jou gezondheid kan verbeteren kan je bekijk in onderstaande trailer.

5 reacties

 1.    3761 XP
  vinnie1234's avatar

  WII word zo egt nutteloos xD

 2.    791 XP
  Justinvd's avatar

  Ik heb de motion sensing van de ps3 gezien en het zag er strak uit dus ik ben benieuwd waarin we het allemaal in terug gaan zien.. 🙂

 3.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  @vinnie1234: kwa prijs is het voor ouders met kleine kinderen natuurlijk nog wel aantrekkelijk om wii te kopen

 4.    6677 XP
  Myx's avatar

  @vinnie1234: ja idd, en op de ps3 werkt het natuurlijk veel beter 😀

 5.    752 XP
  SyncPeter's avatar

  Nou ik hoef hem niet …