Vernieuwde Killzone 2 maps komen naar Killzone 3

Vorige week konden we je al vertellen dat er een nieuwe downloadable content naar de Killzone 3 multiplayer komt. Deze map pack krijgt de naam ‘From the Ashes’ en bevat vier maps.

De eerste twee zijn vorige week al uit de doeken gedaan, vandaag zijn de overige twee maps bekend gemaakt, ook wel de Retro Maps genoemd. Het zijn twee erg bekende maps uit Killzone 2 en zijn speciaal voor Killzone 3 volledig vernieuwd en uitgedacht.

De eerste retro map, Tharsis Depot, is alleen speelbaar in de Guerrilla Warfare mode en is geschikt voor 16 spelers. De tweede retro map, Radec Academy, is alleen speelbaar in de Warzone mode en is geschikt voor 24 spelers. Radec Academy was in Killzone 2 de meest gespeelde map.

Momenteel kunnen we de video’s nog niet overzetten op onze site, om de vernieuwde maps te bekijken verwijzen we je door naar de officiële Killzone 3 website. Zodra we de video’s kunnen overzetten passen we dit bericht aan.

Boxshot Killzone 3

Killzone 3

Releasedatum:
25-02-2011
Genre:
Shooter
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:

3 reacties

 1. Anoniem -   
  sjaak's avatar

  Als ik een map kut vind in de gehele killzone-franchise, dan is het wel Radec’s Academy… wat een cluster-fuck is dat zeg…

 2.    1949 XP
  elazzja's avatar

  Ik vind die maps echt wel cool. Tharsis vond ik stom en nu ziet die er beter uit en radec is gewoon goed. Over 2 dagen kan ik pas echt oordelen. Heb nog 5 euro en 8 cent. Dus net genoeg.

 3.    137 XP
  pimmetje-r's avatar

  Netjes hoor voor 5 eurie.

PlayStation Now beta video lekt uit, toont Killzone 3 gameplay
Sony feliciteert gamers met hun platinum trofee
Oorlogs veteraan prijst Killzone en Fallout om hun ‘authenticiteit’
Maak je klaar voor kortfilm Killzone Intercept