Korte trailer van Uncharted: Golden Abyss vrijgegeven

Als er één titel is waar we naar uitkijken voor de PS Vita is het wel Uncharted: Golden Abyss. De ijzersterke Uncharted serie heeft ons met de afgelopen twee delen voor de grotere broer van de Vita ruimschoots bewezen, maar Sony komt er niet zo gemakkelijk vanaf.

Iedereen wil natuurlijk wel eerst eens wat toffe features van de game zien en dat is vandaag dan ook het geval. In deze gloednieuwe, slechts twintig seconde durende trailer, krijgen we een blik op hoe een aantal speciale features in de game zullen werken.

Zo zien we onder andere het klimmen door middel van de rear-touchpad, zien we hoe het mikken verbeterd is door middel van de twee analoge sticks en zien we hoe we de tilt functies van het apparaat kunnen gaan gebruiken. Zoals we al zeiden is de trailer vrij kort, maar het geeft al wel een goed beeld van wat we kunnen verwachten.

Boxshot Uncharted: Golden Abyss

Uncharted: Golden Abyss

Releasedatum:
22-02-2012
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
 1.    51 XP
  PSX-Mike's avatar

  Ziet er tof uit 🙂

 2.    776 XP
  Sevinho's avatar

  De Playstation Vita is echt cool!

  SIXAXIS, Touch en nog meer!
  Hier voel je pas het verschil!

 3.    1919 XP
  ddvos's avatar

  een beetje jammer dat hij de eerste keer mis schiet

 4.    6677 XP
  Myx's avatar

  @Sevinho: Dat dus.

 5.    522 XP
  axeldc's avatar

  Als ik even zeer onbeleefd mag zijn: (off topic)

  Kan er mij iemand zeggen die ook het spel Crysis 2 heeft ofdat hij/zij ook vindt dat er weinig online gamers zijn of komt het omdat ik de map pack niet heb dat ik in een beperkte groep overschiet? Wie kan me antwoorden?
  (stuur eventueel PB)

  On topic: uncharted is een zeer tof en aangenaam spel. De vita geeft het spel nog een extra meerwaarde. Ik vraag me af of het niet even wennen is zo die controls daarvan.

 6.    494 XP
  Boskrplanet's avatar

  Ja, die controls zijn wel even wennen denk ik als je wilt snipen met sixaxis controls. Maar hoogstwaarschijnlijk kan je altijd kiezen om over te schakelen naar de (twee, joepie xp) joysticks.

 7.    4537 XP
  ps3dennis's avatar

  @Boskrplanet:
  Dat gebeurt met de camera op de achterzijde 😉