PlayStation 3 Firmware 3.66 update nu beschikbaar

De Vice President van Sony Network Entertainment, Eric Lempel, heeft zojuist laten weten dat er een nieuwe firmware update beschikbaar is. Het gaat om versie 3.66 die zo’n 178MB groot is. Het is een verplichte update en voordat je online kunt gamen zal je dus eerst deze update moeten installeren.

Het lijkt erop dat er niet veel spectaculaire of vernieuwende features worden toegevoegd, alleen de stabiliteit van de Playstation 3 tijdens het afspelen van games zou verbeterd zijn en de netwerkdiensten zouden verbeterd zijn.

De stabiliteit is dus wederom verbeterd ten opzichte van firmware update 3.65.

 1. Anoniem -   
  Duco's avatar

  Netwerkdiensten verbeterd mmkay…volgende update wat nieuwe features aub

 2.    1402 XP
  Selec1's avatar

  Stabiliteit betekent gewoon dat ze weer een gat in de beveiliging hebben gedicht… Net zoals dat op de PSP was.

 3. Anoniem -   
  Rick's avatar

  Ik kijk vooral uit naar de update in september die speciaal voor de PS3 headset is. Gewoon instellingen van je headset besturen met je playstation AWESOME!

 4. Anoniem -   
  Jur's avatar

  Waar ik al TIJDEN op wacht is dat we eens fatsoenlijk kunnen doorspoelen bij het afspelen van muziek. Op mn psp is de doorspoel snelheid 120x op de ps3 is het gewoon ruk! Heb je net je lekkere dnb mix gedownload zit het vette stukkie rond de 40min ofzo duurt het echt super lang om te spoelen……SUCKS BIGTIME!! Moet de processor toch aankunnen zou je denken 🙂