Assassin’s Creed: Revelations is ondertussen alweer de vierde Assassin’s Creed game. In deze game zullen we eindelijk het verhaal van Ezio Auditore di Firenze afronden en zullen de verhalen van Ezio en Altaïr naadloos samenkomen.

Wat dit precies gaat inhouden weten we nog niet, daar we slechts een aantal korte trailers hebben kunnen bekijken en hier en daar een losstaande missie. Iets wat echter ook in dit deel zal terugkeren is de wel bekende multiplayer die haar opwachting maakte in Assassin’s Creed: Brotherhood.

Van deze multiplayer was ook nog niet al teveel bekend, maar daar komt nu verandering in. Er zijn namelijk een aantal filmpjes opgedoken van de multiplayer die opgenomen zijn op de E3 een tijdje terug. De beelden waren ons nog niet opgevallen dus het is wellicht een beetje laat, maar ze zijn zeker het bekijken waard. De beelden zijn off-screen opgenomen, dus de kwaliteit valt helaas een beetje tegen.

Bedankt voor het melden lordofcookies! Ook een nieuwstip doorgeven aan de PSX-Sense redactie? Stuur je nieuwtje dan via deze link.