Gerucht: Battle Recorder voor Battlefield 3?

Een bekende feature in Call of Duty: Black Ops was de theater modus. Deze modus zorgde ervoor dat je jouw gameplay kon uploaden naar youtube en kon delen met andere spelers om jouw skills aan de hele wereld te laten zien.

Battlefield 2 bevatte ook een dergelijke feature genaamd te Battle Recorder. Deze feature ontbrak in Bad Company 2, maar wellicht keert deze wel terug in Battlefield 3. Op de vraag van een fan via twitter of we deze functie weer zouden terugzien had Matros het volgende te zeggen:

Twitter user: Any news on if BF3 will have a theatre mode and/or the ability to upload videos?

Matros: no comment on battlerecorder

Nu snappen wij ook wel dat no comment vrij weinig bevestigd, alhoewel DICE over het algemeen vrij direct is als het aankomt op vragen over bepaalde features. Ook het feit dat Matros hier de Battle Recorder noemt zonder dat die term gebruikt is door de fan maakt het iets waarschijnlijker. Wat denken jullie, waar of niet waar? Laat het ons weten in de comments!

Boxshot Battlefield 3

Battlefield 3

Releasedatum:
27-10-2011
Genre:
Actie
Uitgever:
EA
Ontwikkelaar:
 1.    1865 XP
  elazzja's avatar

  pc versie wel en misschien ook consoleversie

 2.    1187 XP
  Tom-Zwolle's avatar

  kan die game niet gewoon over 2 weken uitkomen want dan heb ik bouwvak!!!:P:P battlefield 2 heb ik in totaal zo,n 1000 uur gespeeld en kan niet wachten tot de vernieuwde strike enzo(A)

 3.    5358 XP
  PattyS3's avatar

  Voor Battlefield 2 kan je ook software downloaden wat je battles opneemt (BattleRecorder). En gezien dit een groot succes is geworden en veel mensen het gebuiken voor hun video’s en Montages enzo voor op YouTube, denk ik dat ze wel een degelijke functie in Battlefield 3 plaatsen. Misschien een functie in BattleLog? We zullen zien.

 4.    816 XP
  k1ll1ng5pr33's avatar

  Zou wel mooi zijn 🙂 Altijd jammer als er iets unusual gebeurd etc en dat je het niet kunt delen alleen dan via ‘woorden’ 🙁

 5.    522 XP
  axeldc's avatar

  ik deel toch niets op yt dus wat maakt het mij uit.

 6.    253 XP
  Xenopredator's avatar

  Ik hoop het wel! Als er iets sicks gebeurt moet je het wel kunnen sharen:D