Binnenkort Uncharted, Resistance en Ratchet & Clank bundels verkrijgbaar

Vanavond heeft Sony goed nieuws naar buiten gebracht voor iedereen die Uncharted, Resistance of Ratchet & Clank nog niet heeft maar wel graag wil hebben. Van alle drie de series wordt namelijk een bundel uitgebracht. De bundel van Uncharted zal Uncharted: Drake’s Fortune en Uncharted 2: Among Thieves bevatten, en ook nog een dynamisch thema en een avatar van deel 3.

Op dezelfde dag zullen er ook bundels uitgebracht worden van Resistance, welke de eerste twee delen zal bevatten, een extra multiplayer map, een exclusief wapen en een Resistance 3 Thema, en van Ratchet & Clank die de delen Tools of Destruction en A Crack in Time zal bevatten en ook hierbij krijg je extra avatars en een dynamisch thema van All 4 One.

Alledrie de bundels zullen in Europa in de winkels te krijgen zijn vanaf 22 juli.

 1.    24 XP
  rickkekasih's avatar

  Raar dat Quest for Booty niet in het R&C pakket zit. Is toch een deel van het verhaal. Ikzelf heb m al gedownload via het Welcome Back programma.

 2.    374 XP
  Goliath's avatar

  @rickkekasih: Ik denk dat die om die reden er niet in zit eigenlijk, of omdat alle bundels 2 games bevatten en waarschijnlijk dezelfde prijs met zich gaan meedragen? :p

 3. Anoniem -   
  Galaick's avatar

  Nice, dat had ik nodig, heb ik eindelijk een goed excuus om Uncharted te kopen!

 4. Anoniem -   
  luctheman's avatar

  Haha, die heb ik allemaal al:p

 5. Anoniem -   
  hallo's avatar

  Ah, mooie kans om eindelijk een Ratchet and Clank te kopen! Ben benieuwd naar de prijs…