Zondag budgetdag – Games – 26 juni

Operation Flashpoint: Red River

Operation Flashpoint: Red RiverOperation Flashpoint: Red River speelt zich af in Tajikistan, waarbij je de rol aanneemt van een soldaat uit de US Marine Corps. De game speelt zich af in de nabije toekomst, waar het land het toneel is van een oorlog tussen de Verenigde Staten en China. Het verhaal van de game is verdeeld over drie hoofdstukken, waarbij elk level in je eentje of met vier spelers via de drop-in, drop-out coöperatieve modus te spelen is.

In Operation Flashpoint: Red River is het mogelijk om aan de vooravond van de missie te kiezen met welke wapens je de strijd aangaat. Ook is er een XP-systeem waarmee je jouw huidige wapens en voorwerpen kunt verbeteren.

Prijs: €21,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

The Fights: Lights Out

The Fights: Lights Out The Fight is een vechtgame waarin je de strijd aangaat door met de PlayStation Move-bewegingscontroller te vechten. Als bokser ga je met blote vuisten gevaarlijke vechters van over de hele wereld te lijf. Je begint als simpele vechter, maar door te trainen in de sportschool en straatgevechten te winnen werk je jezelf op tot topvechter.

De PlayStation Eye-camera registreert elke beweging die je met de PlayStation Move-controller maakt, waardoor je zelf de jabs en uppercuts kunt plaatsen bij je tegenstanders. Je hebt allerlei stoten tot je beschikking om de tegenstander de baas te zijn.

Prijs: €12,45
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

Killzone 3

Killzone 3 Ook in de derde Killzone-game pakken spelers de wapens op om te strijden tegen de buitenaardse Helghast. De shooter gaat verder waar het vorige deel ophield: op Helghan, de thuisplaneet van de kwaadaardige vijand. Keizer Visari is dood en op Helghan barst een machtstrijd los. De overgebleven soldaten van de ISA moeten dit keer niet proberen de oorlog te winnen, maar hem te overleven.

Spelers komen allerlei nieuw wapentuig tegen zoals robots zo hoog als flats en Helghast met jetpacks die de ISA-soldaten vanuit de lucht aanvallen. Ook zullen spelers zelf nieuwe wapens kunnen oppakken en verschillende voertuigen kunnen gebruiken op hun overlevingstocht. Op die tocht komen ze door een nucleaire woestenij, buitenaardse jungles en grote poolvlaktes.

Nieuws in Killzone 3 is de mogelijkheid om de verhaalmodus volledig met twee personen door te spelen. Dit kan uiteraard online via het PlayStation Network, maar ook met twee man op één spelcomputer dankzij een splitscreen-optie. Daarnaast is er nog een competitieve multiplayeroptie waarin twee teams van online spelers het in verschillende modi tegen elkaar opnemen.

Prijs: €21,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

PRE-ORDER TIP: Uncharted 3: Drake’s Deception

Nathan Drake is terug. Samen met zijn oude vriend Victor Sullivan gaat hij op zoek naar een verloren stad, de beruchte ‘Atlantis of the Sands’. Tijdens zijn zoektocht komen Nathan en Victor onder andere terecht in het hart van de Arabische woestijn. De geheimen van de verloren stad worden langzaam onthuld en al gauw wordt hun reis een wanhopige poging op overleven waarin Nathan Drake wordt geconfronteerd met zijn grootste angsten.

Prijs: €46,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

 1.    1604 XP
  BloodlyKill's avatar

  niks leuks tussen tog goodjob guys keep it up

 2.    51 XP
  PSX-Mike's avatar

  Niiiice 🙂

 3.    89 XP
  musicgam3's avatar

  heb ik net Killzone gekocht voor 40 euro
  ,maar dat was wel de special edition.

  en uncharted is ook wel vet, maar die ga ik pre-orderen.

 4.    212 XP
  Montrose's avatar

  wel jammer dat zavvi geen iDEAL ondersteunt.

 5.    3087 XP
  Patr!ck's avatar

  @Montrose:
  indd ja, anders was zavvi de site voor al mijn games.

 6. Anoniem -   
  kevin's avatar

  leuke game staan er onder ps Killzone 3 is nu bij mediamarkt 15 euro
  zag het gisteren in almere stad.. denk ook wel bij andere mediamarken

 7.    561 XP
  Heavenly Gun's avatar

  @kevin:

  15 euro?! :O
  is dat een actie of gewoon voor altijd?

 8. Anoniem -   
  onzentini's avatar

  Bij Zavvi moet je oppassen of je er DLC bij kan zetten die bij een Nederlandse account hoort. Al een paar keer meegemaakt dat dat niet kon, omdat de game uit Engeland komt. Ander BLES-nummer

 9. Anoniem -   
  kevin's avatar

  @Heavenly Gun:

  dit is tijdelijke volgens mij alleen deze week bij media markt almere

  Killzone 3 voor maar 15 euro

 10.    776 XP
  Sevinho's avatar

  I love Mediamarkt!

  Altijd goedkope shit maar de kwaliteit blijft gewoon geweldig!
  Daar vind je alles goedkoper zowat. Heb daar op me PS3 en al gehaald.

 11.    1860 XP
  elazzja's avatar

  De controller met game voor 70 euro is anders ook voordelig hoor. Hier in Brussel in bijna alle winkels kun je een groene controller+ KZ3 of een witte controller met Motorstorm halen voor 69 euro.

 12.    776 XP
  Sevinho's avatar

  @elazzja:

  Jawel,

  Maar een controller kan je nu vinden voor 15 euro en een nieuwe spel ( Battlefield 3 Limited edition preorderen ) voor 45 euro en dan kom je uit op 60 euro 🙂

 13. crew Redacteur -    1887 XP
  GlobalSoldier's avatar

  @Montrose: PayPal is ook een erg handige betaalmethode, je linkt gewoon je creditcard/bankrekening eraan zodat je er geld op kunt zetten. JE hoeft dan alleen maar met je PayPal in te loggen en je hebt betaald.