BF:BC2Voor de meeste Battlefield fans was Bad Company even wennen. Natuurlijk naast de vertrouwde eigenschappen van de populaire franchise waren er veel nieuwe dingen toegevoegd. Denk maar eens aan de enorme humor van de B-Company en enorme schade die je kan aanrichten in Battlefield: Bad Company. Hiermee hebben ontwikkelaar DICE en uitgever EA een gouden slag geslagen en daarom komt er in het begin van 2010 een opvolger met de B-Company in de hoofdrol.

Omdat nog niet alles perfect was in het eerste deel, zijn ze druk bezig om deel twee nog beter te maken. Zo zal het speelveld in Battlefield: Bad Company 2 vele malen groter zijn dan deel één. Hiermee heb je ook de kans om nog destructiever te zijn en andere routes nemen om je vijand uit te schakelen. Dit is zeker een voordeel, omdat als er iets niet wilt lukken, je tal van andere routes hebt om alsnog je missie te voltooien.

Verder kan je ook veel verwachten van de voertuigen in Battlefield: Bad Company 2. Deze worden nog realistischer en beter dan in de vorige editie en denk dan vooral qua grafisch en geluid. Ze hebben namelijk nu echt onderscheid gemaakt van alle voertuigen en zo de tanks, buggy’s en noem maar op een realistisch geluid gegeven, welke er gewoon bij hoort. Al met al kunnen we dus nog meer verwachten van Battlefield: Bad Company 2, wat denken jullie?