De verbeteringen van Battlefield: Bad Company 2

BF:BC2Voor de meeste Battlefield fans was Bad Company even wennen. Natuurlijk naast de vertrouwde eigenschappen van de populaire franchise waren er veel nieuwe dingen toegevoegd. Denk maar eens aan de enorme humor van de B-Company en enorme schade die je kan aanrichten in Battlefield: Bad Company. Hiermee hebben ontwikkelaar DICE en uitgever EA een gouden slag geslagen en daarom komt er in het begin van 2010 een opvolger met de B-Company in de hoofdrol.

Omdat nog niet alles perfect was in het eerste deel, zijn ze druk bezig om deel twee nog beter te maken. Zo zal het speelveld in Battlefield: Bad Company 2 vele malen groter zijn dan deel één. Hiermee heb je ook de kans om nog destructiever te zijn en andere routes nemen om je vijand uit te schakelen. Dit is zeker een voordeel, omdat als er iets niet wilt lukken, je tal van andere routes hebt om alsnog je missie te voltooien.

Verder kan je ook veel verwachten van de voertuigen in Battlefield: Bad Company 2. Deze worden nog realistischer en beter dan in de vorige editie en denk dan vooral qua grafisch en geluid. Ze hebben namelijk nu echt onderscheid gemaakt van alle voertuigen en zo de tanks, buggy’s en noem maar op een realistisch geluid gegeven, welke er gewoon bij hoort. Al met al kunnen we dus nog meer verwachten van Battlefield: Bad Company 2, wat denken jullie?

5 reacties

 1.    561 XP
  Stefz0r's avatar

  Vind het gewoon zonde dat ze al deze dingen niet bij het eerste deel hebben gedaan. Net zoals een goed uitgewerkt party systeem.. Bij het eerste deel is dat echt gewoon kut, je kunt niemand mute niet je eigen squad bepalen etc. Zo lijkt het echt alsof ze bf:bc 1 gewoon afgeraffeld hebben, wat eigenlijk ook wel zo is. Dus hoop dat deeltje 2 een stuk beter zal zijn.

 2.    26 XP
  reverzer's avatar

  deel 1 vond ik best goed lekker je gang gaan. het enige wat me toen tegen viel was als je met zo’n gedempte sniper iemand afschiet weten ze je gelijk te vinden. ik hoop dat ze daar ook een verbetering in heb gemaakt. grafisch en het geluid waren redelijk goed in deel 1. ze mogen wel de besturing van de auto’s verbeteren en dat denk ik dan

 3.    1792 XP
  NL-3rR0r-NL's avatar

  Ik denk dat het een echte topper gaat worden. Alleen hopen dat ze de game niet alleen grafish verbeteren, maar ook al het andere wat miste…

  -Clan support.
  -Mogelijkheid om te liggen? (handig voor snipers)
  -Parachute! 😀

 4.    482 XP
  Flow's avatar

  Halleluja! lang leven Battlefield Bad Company 2 😛

  Nee serieus eindelijk krijgt deze game de online support die het verdient.

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Deze game word al met al dus nog beter als 1e deel (wat ook eigenlijk zo hoort)