Sony CEO Sir Howard Stringer gevraagd om op te stappen door aandeelhouder

Het PlayStation Netwerk is alweer een tijdje beschikbaar voor ons, terwijl ze in Japan nog steeds dezelfde melding krijgen wanneer ze willen inloggen. Tijdens de rondvraag van de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering afgelopen nacht heeft een van de aandeelhouders aangegeven om Sir Howard Stringer, de CEO van Sony, te laten vervangen als CEO. Dit in verband met het consumentenvertrouwen en de waarde van de aandelen die natuurlijk gekelderd zijn na de aanval op het PlayStation Netwerk.

Sir Howard Stringer bood nogmaals zijn excuses aan voor de afgelopen tijd en zei dat hij deze vraag wel verwachtte. Ook zei hij nog dat Sony hard aan het werk is om alle systemen maximaal te beveiligen en dat 90% van de gebruikers is teruggekeerd nadat het PlayStation Netwerk weer online is gekomen. Dit zijn natuurlijk de mensen die terug konden komen, aangezien ze in Japan nog steeds niet online kunnen.

 1.    2117 XP
  mausi-gangsta's avatar

  die arme stumpers daarzo

 2.    2623 XP
  nis-gens's avatar

  “90% van de gebruikers is teruggekeerd nadat het PlayStation Netwerk weer online is gekomen. Dit zijn natuurlijk de mensen die terug konden komen, aangezien ze in Japan nog steeds niet online kunnen.”

  yeah right daar klopt geen meter van, japan lijkt mij niet maar 10% van alle psn acc’s te zijn.
  volgens mij gaat die 90% over scee&scea?
  correct me if i’m wrong 😛

 3.    140 XP
  fons78's avatar

  http://tweakers.net/nieuws/75337/sony-herstructureert-top.html

 4.    2260 XP
  iRobbert-'s avatar

  Triest..

 5.    113 XP
  lordofcookies's avatar

  @nis-gens: dat zeggen ze ook. “90% van de gebruikers is teruggekeerd nadat het PlayStation Netwerk weer online is gekomen. DIT ZIJN NATUURLIJK DE MENSEN DIE TERUG KONDEN KOMEN, aangezien ze in Japan nog steeds niet online kunnen.”

  Japan kan nog niet terug komen en daarom tellen zij niet mee.

 6. Anoniem -   
  jurgenstil's avatar

  opstappen, jonguh

 7.    120 XP
  vgamer's avatar

  Opgeruimd staat netjes