Need for Speed: Shift gaat een andere weg in

NFS:SHet is al veel langer bekend dat de nieuwe Need for Speed game een andere weg in zal gaan. Nadat je in de vorige delen je auto op elke manier kon verkrachten naar eigen smaak, gaan ze nu weer lekker naar de circuits toe, waar jij met je touringcar lekker ouderwets kan gaan racen. Daarom krijgt Need for Speed: Shift een paar extra dingen erbij dat het allemaal realistischer wordt.

Het eerste is dat ze hetzelfde systeem gaan toevoegen als bij een first person shooter. Als jij met je wagen tegen de vangrail knalt of wat dan ook, zal je scherm wazig worden waardoor je minder goed zal zien. Vergelijk dit dus met als je gewond raakt in een goede shooter, dat je minder zicht hebt en alles wazig wordt of verkleurd. Daarnaast is er ook een levelsysteem ingevoerd, waaraan je kan zien wat voor coureur jij bent. Ben jij een agressieve coureur of houdt je het allemaal netjes? Dat kan afgeleid worden van jou rijstijl en dat geeft je natuurlijk meer mogelijkheden om je te ontwikkelen als een topcoureur.

11 reacties

 1.    3457 XP
  bardfielt's avatar

  Geen auto’s tunen? En geen street races? GAAR!!! WANNEBE GT!!!!!

 2.    535 XP
  acardipane's avatar

  Ik hou van verkrachten,
  Het tunen was nu het leuke aan NFS, voor elke moeilijke race de wagen opnieuw afstellen specifiek voor die race. Geweldig !

  Hopelijk is de die info nog niet vrijgegeven….en komt het nog

 3.    992 XP
  rickaa12's avatar

  vet

 4.    41 XP
  iMike's avatar

  Ik heb zelf bijna alle delen van nfs gespeeld en vindt het wel tof dat ze weer een beetje naar hun roots teruggaan. Het auto’s tunen was bij de laatste delen allang niet tof meer (de bodykits etc ware voor iedere auto hetzelfde). de gameplay beelden die ik van shift heb gezien zijn erg veelbelovend. Hoop alleen dat ze het redden met in mijn ogen simulatiegames waar ze niet aan kunnen gaan tippen als forza 3 en gt5. Ik vindt de echte simulatiegames zoals gt5 vaak saai en te moeilijk dus ik denk dat ook dit deel van NFS weer naar mijn ps3 gaat komen.

 5.    30 XP
  Falastine's avatar

  Ik wacht netjes op GT5 die is superieur aan deze game en gaat zeker een jaar of 2 mee! en dat voor dezelfde prijs.

 6.    1562 XP
  dikked's avatar

  wou hem eerst kopen maar laat nu maar zitten ik w8 wel op GT5

 7.    6677 XP
  Myx's avatar

  Lijkt me niet zo leuk.

 8.    31 XP
  Glorys6's avatar

  waar blijft GT5 nou???????????????????????????….nog ff en mijn PS3 breekt doormidden door het stof wat er bovenop ligt…..geen grapje dus….jullie snappen wat ik bedoel…..en NFS….dat was leuk toen de HEAT nog aan je bumper kleefde……..groeten..en later….

 9.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Gelukkig niet meer tunen, het werden van die tupperware wagens

 10.    797 XP
  Justinvd's avatar

  Dit is NFS verkrachten!
  Egt jammer dat ze gwn niet door hebben gezet met de free races wat je kon maken en je autó die je zo lekker gruwelijk kon tunen..
  NFS raakt zo vele liefhebbers kwijt want van dit soort racegames zijn er genoeg.. 😐

 11.    524 XP
  Glennps3's avatar

  ik geloof niet bepaald dat je niet meer kan tunen ma voor de rest lijkt het mij wel een vette game