Derde Assassin’s Creed boek draait om Altaïr

We weten allemaal wel dat Ubisoft verantwoordelijk is voor de Assassin’s Creed serie die ons al jaren lang meeneemt in allerlei complotten in de geschiedenis omtrent de assassins en de templars. Oliver Bowden is echter verantwoordelijk voor de iets minder bekende Assassin’s Creed boeken.

Deze boeken zijn echter wel aan te raden, ook voor de gamer die niet zo van lezen houdt. Hierin gaat men altijd veel dieper in op de personages en waarom iets gedaan wordt, in plaats van het steek deze persoon hier en hier neer omdat het kan.

Deze boekenreeks wordt nu uitgebreid met het boek ‘The Secret Crusade‘. In dit boek wordt het verhaal van Altaïr verduidelijkt door niemand minder dan Niccolò Polo, de vader van de legendarische Marco Polo. Wanneer het boek gaat verschijnen is nog niet duidelijk, maar we hebben wel alvast de cover voor jullie hieronder.

 1. Anoniem -   
  Jaser's avatar

  ik heb alleen AC brotherhood, en al platinum. dus ik weet wel veel van ezio, kep ook deel 2 beetje gespeeld maar niet gekocht. ik denk dat ik dit boek wel ga kopen want van altair weet ik nog niet zoveel

 2.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  Volgende vraag is dan meteen: Waar koop je de boeken als Bol.com alleen de Duitse versie heeft? Ik zoek de Engelstalige versie, daar er geen Nederlandse versie van zal zijn.

 3.    374 XP
  Goliath's avatar

  @Bappie-NL: Mhm, vaag, ik had ze een tijdje geleden in het engels gezien op bol.com… zal even zoeken voor je :p
  Edit: Hier dus:

  http://www.bol.com/nl/p/engelse-boeken/assassin-s-creed/1001004006747876/index.html – Renaissance
  http://www.bol.com/nl/p/engelse-boeken/assassin-s-creed/1001004009712738/index.html – Brotherhood
  http://www.bol.com/nl/p/engelse-boeken/assassin-s-creed/1001004011100077/index.html – The Secret Crusade

 4.    2117 XP
  mausi-gangsta's avatar

  wat heeft familie polo hier mee te maken??
  dit is geen uncharted2?