VidZone update – 1 juli

VidZone is de online musicstream voor op de PlayStation 3 en hierin kan je duizenden videoclips bekijken van je favoriete artiest of artiesten. Elke week krijgt VidZone een nieuwe update met daarin onder andere de nieuwe artiest van de week. Hieronder kan je de algehele update van VidZone lezen welke de aankomende week centraal staan in VidZone.

Artist Of The Week – David Guetta (All)

De Franse mega producer die op dit moment de hele wereld veroverd is nu bezig met nieuwe projecten in samenwerking met de Black Eyed Peas, Snoop, Rihanna, Kelly Rowland en gaat zo maar door. Alle hits van David Guetta staan in de spotlight, inclusief zijn nieuwste nummer ‘Whee Them Girls At’, featuring Nicky Minaj en Flo Rida.

Directors Series – Hype Williams (All)

Hype Williams  is een genialer director van video clips en daar staan zijn beste nu in de spotlight bij VidZone. Zo kan je de pracht zien van onder andere Blackstreet met ‘No Diggity, Kanye West met ‘Gold Digger’ en Coldplay met ‘Viva La Vida’.

Artist Spotlight – Enter Shikari (All ex. Australia New Zealand)

Enter Shikari komt uit met de nieuwe video ‘Quelle Surprise’ en daarom staat deze band in de sotlight.

Defected TV (All)

Defected TV is een muziekmaatschappij die al ruim tien jaar de meest iconische dance video’s produceert. Daarom staat dit label in de spotlight bij VidZone met clips van onder andere Copyright featuring Nuwella Love met ‘I’m All Yours’ en Lifelike and Kris Menace met ‘Discopolis’.

 1.    2260 XP
  iRobbert-'s avatar

  David Guetta is een zeer goede keuze geweest van VZ.

 2.    44 XP
  louis_1993's avatar

  ENTER SHIKARI!

 3.    831 XP
  Morticuz's avatar

  ENTER SHIKARI!