Uitgever Activision heeft iets nieuws gevonden voor de fans van de succesvolle, maar ook zoveel bekritiseerde franchise Call of Duty. Ze komen namelijk met Call of Duty XP, oftewel de ultieme Call of Duty Experience.

Tijdens dit tweedaagse event kan je deelnemen aan een echt paintball toernooi in een omgeving die is nagemaakt van de map Scrapyard uit Call of Duty: Modern Warfare 2. Tevens kan je zelf een tijd neerzetten in ‘Enter the Pit’, de oefenbaan uit dezelfde game. Beide worden net zoals in Modern Warfare 2 zo levensecht nagemaakt.

Tevens is dit niet het enige wat je kan doen tijdens Call of Duty XP, want de aankomende Modern Warfare 3 zal hier ook aanwezig zijn om bespeeld te worden door de deelnemers en bezoekers van dit event.

Callof Duty XP vindt plaats op 2 en 3 september aanstaande in Los Angeles, Californië in de Verenigde Staten. Iedereen ter wereld kan meedoen, zolang er nog kaarten te koop zijn voor maar liefst $ 150,-. De verkoop start op 19 juli aanstaande, meer informatie en om je aan te melden kan je vinden op de website van het Call of Duty XP event.

Met dank aan saidddd93 voor het melden van het nieuws!