Jane‘s Advanced Strike Fighters komt nog dit jaar + screenshots en trailer

Uitgever Evolved Games is nog geen echte bekende in de gameswereld, maar daar komt binnenkort verandering in. Ze lanceren namelijk samen met Koch Media de nieuwe game Jane’s Advanced Strike Fighters (JASF), welke ze hebben aangekondigd voor dit najaar. Deze game wordt ontwikkelt door Trickstar Games.

JASF is een action flight simulator waar je een einde moet maken aan een burgeroorlog in Azbaristan. De game heeft zestien missie’s, ruim 65.000 vierkante meter aan terrein om overheen te vliegen en bevat dertig straaljagers uit de Verenigde Staten, Rusland, Europa en China.

Jane‘s Advanced Strike Fighters zal ook een multiplayer modus bevatten, waar je met maximaal zestien man tegelijk kan gamen. Tevens zit er een co-op modus in voor die je maximaal met vier gamers tegelijk kan spelen. Hieronder kan je de eerste screenshots van de game zien en tot slot de trailer van de game die een jaar geleden is verschenen.

Boxshot Jane‘s Advanced Strike Fighters

Jane‘s Advanced Strike Fighters

Releasedatum:
18-12-2011
Genre:
Actie
Uitgever:
Deep Silver
Ontwikkelaar:
Jane‘s Advanced Strike Fighters
Gepubliceerd op 3 dec, 2011 om 01:12
  1.    592 XP
    Hypoman's avatar

    Om wat extra info te geven: Jane’s is niet zomaar een naam. Zie deze website, http://www.janes.com/products/janes/index.aspx