Video hoe Battlefield 3 Activision uitschakelt

De oorlog tussen Battlefield en Call of Duty wordt steeds heftiger, zeker omdat beide franchises dit jaar met een nieuwe game komt. Battlefield 3 zal het dit keer gaan opnemen tegen Call of Duty: Modern Warfare 3 en vandaag slaan ze alvast een grote slag.

Er is namelijk een video opgedoken hoe Battlefield 3 uitgever Activision van Call of Duty: Modern Warfare 3 letterlijk in zijn vizier neemt en het hoofdkantoor van de uitgever met de grond gelijk maakt. Bekijk nu snel deze nooit eerder verschenen beelden van Battlefield 3 tegen Activision hieronder en je moet eerlijk toegeven, dit is geniaal bedacht.

Boxshot Battlefield 3

Battlefield 3

Releasedatum:
27-10-2011
Genre:
Actie
Uitgever:
EA
Ontwikkelaar:
 1.    847 XP
  Thijs's avatar

  GE-NI-AAL

  Maar ik vind beide games leuk hoor.

 2.    228 XP
  Obvious's avatar

  Poep.

 3. Anoniem -   
  gastzonderIP's avatar

  oud

 4.    24 XP
  Beaf-cake's avatar

  jammer dat je dit soort filmpjes niet direct op je mobiel kan kijken vanaf hier.. Kan er geen link bij worden gezet voortaan??

 5. Anoniem -   
  Rockstar's avatar

  had hem al eerder gezien maar blijft geniaal

 6.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Slaat nergens op maar ik ga voor bf3

 7.    2624 XP
  saidddd93's avatar

  haha geweldig nu ff checken wat de reactie is van activision XD

 8.    376 XP
  Mark k.'s avatar

  Bedankt voor het melden Mark! graag gedaan jongens! ๐Ÿ˜‰

 9.    2260 XP
  iRobbert-'s avatar

  Het is Dice vs. Activision.

 10.    270 XP
  Maurie's avatar

  ik blijf het toch jammer vinden dat battlefield je eerst lekker maakt met vette trailers en pas later er achter komt dat dit pc beelden waren, en dat deze game maar een frame rate heeft van 30. WTF? hoezo een geweldige engine? ik hou het tock maar bij 60 frames. GEWOON 2x ZOVEEL!!!

 11.    589 XP
  xDutchSoldier's avatar

  @Maurie: 60frames haal je toch niet op ps3;)

 12. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  @xDutchSoldier: 45-50 is alsnog beter dan 30 vindt je ook niet?

 13.    879 XP
  WoofeR's avatar

  @iRobbert-: EA vs. Activision en DICE vs. Infinity Ward/Treyarch

 14.    844 XP
  thom430's avatar

  @Woofer, moet dat niet Sledgehammer zijn?

  En over dat FPS gelul, je merkt het verschil niet, dus als dat het grote selling-point os van je game dan is het wel heel diep triest gesteld met je game.

 15.    6677 XP
  Myx's avatar

  @Anoniem: Dat verschil zou je toch niet kunnen zien met je ogen. Verder wtf is dat voor liedje op het einde :’)

 16.    524 XP
  Glennps3's avatar

  dit vind ik er net over gaan

 17. Anoniem -   
  Nils's avatar

  Hilarisch dit. xD

 18.    267 XP
  Emile's avatar

  Lol XD

 19.    2260 XP
  iRobbert-'s avatar

  @WoofeR: Je hebt helemaal gelijk!

 20.    329 XP
  arnoud1997's avatar

  lol ๐Ÿ˜›

 21.    219 XP
  SuperDre's avatar

  saai.. niets geniaals aan.

 22.    561 XP
  Heavenly Gun's avatar

  Wahahaha LOL xD

 23.    879 XP
  WoofeR's avatar

  @thom430: Dan komt Sledgehammer erbij, want Treyarch is ook ontwikkelaar van Call of Duty he ๐Ÿ˜‰ zijn met Sledgehammer nu 3 ontwikkelaars.

 24.    80 XP
  larsoss's avatar

  Gaaf, nu wachten tot de revange van Activision ๐Ÿ™‚

 25. Anoniem -   
  cubaanse sigaaar's avatar

  Jonkooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

  wie wil een cubaanse sigaar in zijn kont? hahaha zo fucking dronkuhhhh!!

 26.    161 XP
  madcat's avatar

  De reactie van Activision op de reclame campagne van Battlefield: We sell and promote games, not an engine. ๐Ÿ™‚ lol. Ergens zit daar wel wat in, de gameplay moet je ding zijn. Dan kan je nog zo’n supermooie engine hebben, als het niet lekker speelt of vermaakt. De Battlefield serie heb ik altijd weer geprobeerd, maar het is niet mijn spel. Anyway, dit soort filmpjes moeten ze niet doen, daar lok je nog meer fanboy gedrag mee uit. Ach, ik kon stiekem wel de humor er van in zien, zo ben ik ook wel weer ๐Ÿ™‚ COD is gewon mijn ding, het speelt zo vloeiend. Lekker arcade, zoals sommige andere shooters dat ook hebben, zoals de hyper snelle gameplay van Quake ๐Ÿ™‚ Als realisme je ding is, ga dan zeker voor battlefield. In de lijn van mijn smaak en persoonlijke mening? Fuck realisme and obey the fast fun ๐Ÿ™‚

 27.    161 XP
  madcat's avatar

  P.s. = en wat betreft het gelul over FPS, dat merk je zeker wel. Je ziet het misschien niet, maar je voelt het wel in de gameplay. Zou zeggen trap je pc aan en stel een willekeurige bij voorkeur hectische shooter in op 30 fps en na een half uurtje zet je de game op 60 fps. Als je het verschil niet merkt qua spelen dan moet je jezelf toch eens laten nakijken ๐Ÿ™‚

 28.    5352 XP
  PattyS3's avatar

  @madcat : ga jij maar mooi Call of Duty spelen hoor! :p

  Uuhm, hoe kan je iets merken in een game als je het toch niet ziet? Lekker duidelijk. :p Het verschil tussen 60 fps en 30 fps zie je gewoon niet als de motion blur goed is, er goede animaties zijn, geen lagg is (en HD Gameplay is).

  Overigens: Je zegt CoD is gewoon jou ding, dat kan, natuurlijk kan dat, ik zelf ben ook helemaal verslaafd aan de Resistance franchise. Maar weet wel, alles heeft een begin en een einde, dus het kan net zo goed zijn dat CoD Mw3 het einde is (vanwege het slaafs kopieren van de animaties van Mw2, hetzelfde engine gebruiken en maar lichte wijzigingen aanbrengen aan de graphics van de game) en Battlefield 3 een nieuw begin voor je is. (vanwege het super engine waar naar mijn weet in 2007 al aan gewerkt werd, de verbeterde besturing t.o.v. alle andere Battlefield games (dus waarschijnlijk speelt Battlefield nu net zo vloeiend als CoD), de enorm goede animaties en de wapens die er zeer goed uit zien, de destructie mogelijkheden en natuurlijk de voertuigen, maar ook vanwege het particle lightning effect, wat de game zelfs nog mooier maakt.)

  Dus ja, ieder heeft zijn mening welk spel hij of zij koopt, maar ja, als je een game koopt omdat deze voorgaand altijd goed is geweest (behalve CoD: BO (mijn mening dan.)), en dat volgens jou het belangerijkste argument waarom jij CoD koopt (op de Gameplay na dan) is dat CoD op 60 fps draait (dat is misschien ook echt het enige wat beter is van CoD) en je niet eens let op de details van de game, tja wat moet ik daar van zeggen?.. Dan ben je gewoon een Fanboy. :p

  Maar begrijp mij niet verkeerd, ik heb ook altijd CoD gespeeld en ik vond dit ook altijd beter als enige andere game (shooter), maar toen ik BF3 zag en dit vergeleek met MW3 dacht ik: flikker maar op CoD, ik ga voor Battlefield 3! ๐Ÿ™‚

 29. Anoniem -   
  nep's avatar

  ik wil niemands lol bederven maar dit is nep kijk maar naar de officielen trailer op youtube.

 30.    16 XP
  Alko's avatar

  Lol

 31. Anoniem -   
  ……..'s avatar

  @nep
  Het is ook niet echt het is een grap door een fan gemaakt.

 32.    161 XP
  madcat's avatar

  @pattyS3 Inderdaad, de snelle arcade achtige gameplay van COD trekt mij meer dan de gameplay van Battlefield. Ik heb de andere Battlefields ook gespeeld, maar online vond ik het gewoon niets. Killzone 3 speel ik ook heel veel, en dat is zeker anders dan COD. Dus ik enkel een COD fanboy? Je mag het zo noemen, ik weet wel beter. Een vrouw kan nog zo bloedmooi zijn, als ze slecht is in bed en een slecht karakter heeft, laat dan maar zitten ๐Ÿ™‚ En Battlefield 3 leen ik wel een keer voor de singleplayer ๐Ÿ™‚

 33.    2624 XP
  saidddd93's avatar

  Waars de reactie van Activision duurt wel lang of voelen ze zich zo hard gepawnt XD