Warner Bros. heeft twaalf minuten van Batman Arkham City laten zien. Hier vallen gelijk een paar verschillende interessante dingen op. Zoals we gewend zijn van de Batman games zit er een duister sfeertje in. Dit valt niet alleen in de karakters te zien, maar ook in de omgeving.

We zien in de video ook een paar oude gezichten. Natuurlijk Batman die de hoofdrol speelt en Catwoman die er ook een grote rol in heeft, maar we zien ook de schurk met twee gezichten die we beter kennen uit de films als  Two Face.

Het spectaculaire vechtsysteem is ook goed te zien, bijvoorbeeld in het begin waar Catwoman tegen een paar schurken vecht. Ze gaat in mooie dynamische bewegingen van de ene naar de andere schurk. Tussendoor zijn er ook wat verbazingwekende slow motion acties te zien, waardoor de klappen nog harder lijken aan te komen.

Later zie je Batman ook zijn Batvision gebruiken, dit laat heel mooi zien hoeveel en wat voor soort vijanden er achter een muur staan bijvoorbeeld. Allemaal erg nieuw en prachtig, maar het wordt toch nog even wachten totdat de game uitkomt.