Ubisoft komt met ‘Ubicollectibles’ winkel

Dat game merchandise en goodies een steeds groter aspect worden in iedere fanatieke gamer zijn of haar kamer is geen verassing. Op ebay zijn al talloze beeldjes, t-shirts, posters en nog veel meer te vinden van allerlei games en ook limited editions bevatten dit soort zaken steeds vaker.

Ubisoft speelt hier nu echter nog meer op in en heeft de Ubicollectibles store geopend op haar officiële website. Hierop zullen diverse exclusieve goodies en, uiteraard, collectibles te vinden zijn. Zo zien we onder andere het beeldje van Ezio waarvan slechts 2000 exemplaren gemaakt zullen worden.

De beeldjes zijn echter niet voor de gamende student of de scholier, want het is aardig aan de prijs met een prijskaartje van €300,00. De store zal echter ook andere zaken gaan bevatten zoals t-shirts en meer voor wat leukere prijzen. De store is hier te bekijken.

 1.    321 XP
  Gangstha95's avatar

  Ooh, heb hier nog een ezio poppetje van de AC2 white edition staan in plastic, misschien dat ik daar ook wel flink geld voor kan vangen 🙂

 2.    2260 XP
  iRobbert-'s avatar

  Slim bedacht!

 3.    2117 XP
  mausi-gangsta's avatar

  @Gangstha95:
  ik ook maar ik wil hem houden

 4.    522 XP
  axeldc's avatar

  €300 betalen waar je niets mee kan doen. Klinkt gek.

 5.    4534 XP
  ps3dennis's avatar

  Ik heb een Ezio poppetje van de AC2 white edition boven op mijn L.M.Boven speaker staan pronken (als ik niet op pas! springt hij in mijn nek als ik door mijn deur naar binnen kom lopen 😉 . Verder heb ik nog een blikken doosje van AC1 en het kistje van brotherhood, ik heb ook nog een Fruit of the Loom t-shirt van MK9 in plastic (die kon ik laatst nog verkopen voor 25 euro).

 6.    374 XP
  Goliath's avatar

  @Gangstha95: Ik betwijfel het, misschien een eurotje of 25 maar meer niet gezien het feit dat die wel massaal geproduceerd was :p hier zijn er maar 2000 van wereldwijd..