Medal of Honor

De Medal of Honor-serie is terug! Deze succesvolle militaire shooter wordt op spannende wijze nieuw leven ingeblazen met een game die het begrip ‘intens’ te boven gaat.

In Medal of Honor opereer je direct onder leiding van de National Command Authority. Je behoort tot een groep van de beste soldaten op aarde en gaat op een missie die niet mag falen. Je bent een Tier 1-soldaat: de levende, ademende, precisie-instrumenten van de oorlog. Hun aantal is lager dan honderd, maar niemand weet exacte cijfers. Ze zijn de experts in het toepassen van geweld en dat komt in de gevaarlijke gebieden van Afghanistan niet slecht uit!

Om Medal Of Honor zo realistisch mogelijk te maken, heeft Electronic Arts samengewerkt met de hoogste rangen van de Amerikaanse speciale eenheden. Zo zit zit Medal Of Honor boordevol wapens, actie en voertuigen die met de werkelijkheid overeenkomen!

Naast het meeslepende singleplayer avontuur bevat Medal Of Honor ook uitgebreide multiplayer mogelijkheden. De online multiplayer is gemaakt door Digital Illusions (DICE), omdat zij veel ervaring hebben met de Battlefield-serie. Hierdoor bevat Medal Of Honor een online modus waarin net als de grote concurrent Call of Duty de nodige uurtjes kunnen worden doorgebracht!

Prijs: €17,45
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

Midnight CLub: Los Angeles Complete Edition

In Midnight Club: Los Angeles ben je een straatracer die net aankomt in Los Angeles. Door races te winnen en je reputatie op te bouwen klim je op in het straatracecircuit. Races winnen doe je natuurlijk door snel te zijn, het verkeer te ontwijken en door de beste route te zoeken door de stad of over de snelwegen van Los Angeles. In deze game heb je namelijk meestal geen vaste parkoersen, maar een open stad waar je zelf kiest door welke straten je racet. Uiteraard moet je daarbij altijd je ogen ophouden voor steegjes en andere mogelijkheden om een stuk af te snijden. Ook de politie moet in de gaten gehouden worden, want zodra zij je te hard zien rijden, zetten ze direct de achtervolging in.

Midnight Club: Los Angeles biedt een grote hoeveelheid auto’s en motoren om uit te kiezen. Je begint uiteraard met een goedkope wagen, zoals een oude Volkswagen Golf, maar naarmate je meer geld verdient, kun je luxere sportwagens en motoren kopen. Denk hierbij aan de Ducati Monster, Chevrolet Corvette, Saleen S302, Dodge Challenger en Lamborghini Gallardo. Alle voertuigen kun je bovendien aanpassen en uitbreiden. Niet alleen kun je de prestaties flink verbeteren door nieuwe onderdelen te kopen, ook is het uiterlijk van de auto’s en motoren volledig naar eigen smaak aan te passen.

Extra’s
• 9 nieuwe voertuigen
• Nieuwe races
• Meer onderdelen
• Nieuwe muziek

Prijs: €15,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

LittleBigPlanet 2

Ontmoet Sackboy en zijn vrienden! De kleine stoffen pop is terug in een nieuw avontuur, waarbij hij wederom moet rennen, springen, klauteren, slingeren en noem maar op. Opnieuw is een flinke hoeveelheid puzzels in de levels opgenomen om de hersenen goed op gang te houden en net als voorheen is het spel bij uitstek geschikt om gezamelijk doorheen te spelen.

Nieuw in LittleBigPlanet 2 is dat je niet alleen eigen levels samen kunt stellen, maar ook volledige games. Race games, shooters, platform spellen en noem maar op. Ook deze zijn weer te uploaden en worden daarmee toegankelijk voor alle andere gebruikers van de game. Je kunt dus rekening houden met een eindeloze hoeveelheid aan gameplay, gezien ook de creaties van anderen voor jou speelbaar zijn.

Prijs: €21,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

PRE-ORDER TIP: Saints Row: The Third

adat de Saint’s de controle over Stillwater hebben overgenomen, breiden ze hun macht zodanig uit, dat er zelfs ‘Saint’s Flow’ energiedrankjes komen en nog veel meer producten. De machtsuitbreiding blijft echter niet onopgemerkt. De leider van een andere criminele groep genaamd de The Syndicate ziet dat de Saint’s een bedreiging voor hem kunnen vormen. Deze leider, Philip Loren, wil de Saint’s uitschakelen. Ondertussen plannen de Saint’s een bankoverval. Deze overval mislukt en ze worden opgepakt door The Syndicate. The Syndicate blijkt de politie van Stillwater te hebben overgenomen en niet alleen de politie, ook andere instanties zijn nu van The Syndicate. Shaundi, Johnny Gat en de leider van de Saint’s (speelbaar persoon) worden op het privé-vliegtuig van Loren gezet. De Saint’s krijgen een voorstel: The Syndicate laat The Saint’s met rust als ze twee derde van hun gebied inleveren.

De leider van de Saint’s weigert en er breekt een vuurgevecht uit. Johnny, Shaundi en de leider vliegen, doordat de achterklep van het vliegtuig open is gemaakt, uit het vliegtuig. Ze landen veilig met parachuttes in Steelport. Eenmaal aangekomen in Steelport neemt de leider van de Saint’s contact op met Pierce, één van zijn luitenanten. Hij vraagt of Pierce de boel draaiende kan houden in Stillwater zolang de leider probeert om The Syndicate in Steelport weg te werken. Pierce vind dit goed en dus gaan de rest van de Saint’s met Shaundi, Johnny en de leider een kamp opstarten in Steelport.

Prijs: €42,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

Wat is PayPal?


PayPal, opgericht in 1999, was oorspronkelijk bedoeld voor betalingen tussen pda’s. Nu maakt PayPal het mogelijk om online en mobiele betalingen te verrichten tussen personen onderling, online verkopers en webwinkels. Om te betalen is alleen een e-mailadres nodig. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening. Geld opnemen vanaf een PayPal-rekening naar een eigen bankrekening is ook mogelijk. Voor meer informatie omtrent PayPal kun je hier op hun website terecht.