‘De timing was goed’ voor Cole in Street Fighter x Tekken

Dat Cole in Street Fighter x Tekken zal verschijnen in zowel de PlayStation 3 als de PlayStation Vita versies was al een tijdje bekend sinds de spectaculaire E3 van dit jaar. Cole zal met zijn nieuwe uiterlijk en anabolenspieren waarschijnlijk flink wat chaos gaan veroorzaken in de game.

De keuze om Cole in de game te zetten is wellicht niet voor iedereen even logisch, maar voor Capcom klikte het meteen met onze elektrische superheld. Seth Killian, een grote naam bij Capcom, had het volgende hierover te zeggen:

“It seemed like the timing was about right with Infamous 2 coming out around this time and it seemed a character that had a lots of possibilities, in terms of gameplay. Obviously, there is a big range of moves and I think we fell in love with the electric tornado like everyone else should have. There was his shockwave in Infamous 2 and we liked that, as well.”

Wij zijn in ieder geval blij dat Cole er weer bij is, meer inFamous geweld is nooit mis. Wat vinden jullie, is Cole hier een beetje uit zijn plaats of is dit scenario juist perfect voor de beste man? Laat het ons weten in de comments.

Boxshot Street Fighter x Tekken

Street Fighter x Tekken

Releasedatum:
09-03-2012
Genre:
Vechten
Uitgever:
Capcom
Ontwikkelaar:
 1.    428 XP
  Djives's avatar

  Wat een homo van mij hoeft hij er niet in.
  Krijg nu het idee dat het nu een capcom vs marvel word wat belabberd is.

 2.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  leuk toevoeging voor de ps3^^ en wat is er voor xdoos?? Master Chef of van Gear of war?..,.. ik kijk meer naar uit naar King en Steve FoX