alienvspredator

In Aliens vs. Predator die ontwikkeld wordt door Rebellion, krijgen spelers de kans om de rol aan te nemen van drie beruchte soorten; de Colonial Marine, Predator en Alien. Ieder soort krijgt in de game zijn eigen verhaal in de singleplayer compaign die aansluit op de andere twee soorten. Aliens vs. Predator krijgt ook een unieke multiplayer, waarmee de ultieme strijd wordt gecreëerd en waar overleven centraal staat.

In principe is Aliens vs. Predator een first-person shooter en zo speel je ook met de Marine. Maar dit is anders wanneer je ervoor kiest om met Alien te spelen. De Alien is namelijk erg behendig en is in staat om op muren en plafonds te kruipen. Met Predator daarentegen krijg je exotische wapens en uitrustingen tot je beschikking om je tegenstanders een hak te zetten.

Van deze titel zijn nu nieuwe screenshots verschenen die er ontzettend indrukwekkend uitzien. Op de screenshots is veel detail te zien en hopelijk kunnen we binnenkort ook nieuwe gameplay beelden zien van de aankomende game van SEGA. Aliens vs. Predator zal ergens in het begin van 2010 op de markt verschijnen.

[nggallery id=93]