Castlevania: Harmony of Despair bevestigd voor eind deze zomer

Eerder dit jaar heb je kunnen lezen dat het gerucht eerder dit jaar over de game Castlevania: Harmony of Despair welke naar het PlayStation Netwerk zou komen al rondging. Vandaag is dit bericht bevestigd door uitgever Konami met een releasedatum van eind van de zomer.

In Castlevania: Harmony of Despair zal het mogelijk zijn om met maximaal 6 spelers online te spelen in werelden die geinspireerd zijn op de eerdere Castlevania delen Dawn of Sorrow, Portrait of Ruin and Order of Ecclesia. In de PlayStation 3 versie zal ook een lokale multiplayer mode zijn intrede doen, zodat je met 4 vrienden samen kunt spelen.

Ook krijg je bij aanschaf de “Beauty, Desire, Situation Dire” Map pack en twee extra karakters, Julius Belmont en Yoko Belnades. Een prijs is nog niet bekend gemaakt.

  1.    2527 XP
    Sixstar6's avatar

    ok, ik ben castlevania geek van het eerste uur, heb zelf geen Xbox360, maar wil deze dus wel erg graag hebben. Maar ik lees overal dat het een co-op spel is. Als ik ergens een hekel aan heb is het wel co-op (Serieus, waarom denken uitgevers dat wij dat allemaal leuk vinden)
    Anyhoo: Nu is mijn vraag, kan ik dit spel dus ook alleen spelen, of moet het perse met meerdere?

    Of kan ik het spel niet eens halen als ik alleen speel omdat ik dan bij sommige stukken vast kom te zitten??