Uncharted 3 Multiplayer beta bereikt mijlpaal en krijgt DLC

Het einde van de Uncharted 3 multiplayer beta nadert en Naughty Dog heeft ons daarom gisteren laten weten dat er al een miljoen gamers zijn die deze beta hebben gedownload en gespeeld. Het houdt niet op bij een miljoen, er komen nog dagelijks spelers bij. De beta zal eindigen op 14 juli.

Met deze beta is het mogelijk om bepaalde onderdelen vrij te spelen in de retail versie, zoals een Beta Test Avatar, een Treasure Hunter’s Starter Pack en in-game geld.

Vanaf vandaag zul je ook weer een update moeten downloaden wanneer je de beta opstart. De update brengt de map Yemen met zich mee, en het zal mogelijk zijn om co-op te spelen. De Facebook optie werkt nu ook correct zodat je vrienden kan uitnodigen mee te spelen.

Uncharted 3: Drake’s Deception zal op 2 november in de winkels liggen.

Boxshot Uncharted 3: Drake's Deception

Uncharted 3: Drake's Deception

Releasedatum:
02-11-2011
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
 1.    454 XP
  arwin1993's avatar

  speelt heerlijk weg, zeker een aanvulling op de singleplayer

 2. Anoniem -   
  Galaick's avatar

  Dus die Yemen map is alleen speelbaar in co-op? Het blijft echt een geweldige game, speelt super goed en het heeft een heel snelle gameplay. Als je deze beta nog niet gedownload hebt, ben je dom.

 3. Anoniem -   
  sabasNL's avatar

  Ik vond de U2 MP maar een kleine aanvulling voor iets meer replay, terwijl deze MP duidelijk een leuke zijtak is van U3. Ik ging zo in zo U3 al kopen voor de singeplayer, maar dankzij de beta weet ik zeker dat ik nog heel wat uurtjes zal doorbrengen online.

 4.    4547 XP
  ps3dennis's avatar

  Dankzij Uncharted 3 Multiplayer beta ‘weet ik nu dat over en uit is met Uncharted (ps3) voor mij’. Deel 1 was leuk 🙂 maar voor mij zijn ze de verkeerde weg in geslagen 🙁

 5.    1919 XP
  ddvos's avatar

  @ps3dennis:

  Ben ik volledig mee eens de eerste 2 delen kocht ik gelijk. Maar deze denk ik niet. Ik zie liever een betere single player

 6.    127 XP
  LEROYJ's avatar

  @ps3dennis aantal vragen:

  Welk level ben je met uncharted 3?
  Uncharted 2 uitgespeeld?
  Welk level ben je met uncharted 2?

  gr.leroy

 7.    6677 XP
  Myx's avatar

  Goed dat ze een beta al zo goed ondersteunen.

 8. Anoniem -   
  Ronald's avatar

  Ligt het aan mij of is dat level in Yemen nog niet te spelen ???