Val anderen lastig met de ‘Gravelord’ in Dark Souls

Dat Dark Souls een behoorlijk complexe game is wisten we al toen de game aangekondigd werd als het ‘spirituele vervolg’ op de game Demon’s Souls. Deze complexiteit wordt echter steeds verder uitgebreid en vandaag is dat weer het geval.

Door beelden op youtube zijn we er namelijk achter gekomen dat spelers in de game anderen kunnen lastig vallen tijdens hun singleplayer avontuur met de zogenaamde Gravelord. Deze kunnen Pyromancers oproepen om anderen aan te vallen zonder reden.

Spelers kunnen deze echter ook niet besturen, het gaat dus puur en alleen om de sadistische lol van het verpesten voor een ander. Alhoewel het redelijk geniaal bedacht is gooit het de befaamde moeilijkheidsgraad van deze reeks nog wat verder omhoog, dus of iedereen er blij mee is is een tweede. De beelden zijn hieronder te bekijken.

Boxshot Dark Souls

Dark Souls

Releasedatum:
07-10-2011
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Namco Bandai
Ontwikkelaar:
Dark Souls inspireerde het design van de PS4
Gepubliceerd op 22 nov, 2013 om 16:03
Dark Souls is meer dan twee miljoen keer verscheept wereldwijd
Gepubliceerd op 12 apr, 2013 om 14:41
Dark Souls DLC ‘The Artorias of the Abyss’ vanaf vandaag verkrijgbaar
Gepubliceerd op 25 okt, 2012 om 00:01
Artorias of the Abyss DLC voor Dark Souls ook los verkrijgbaar
Gepubliceerd op 20 sep, 2012 om 08:29
 1.    4534 XP
  ps3dennis's avatar

  Dark souls is geen vervolg op de game Demon’s Souls (Sony heeft patent op de naam Demon’s Souls) en aangezien deze game ook op de xbox360 uit komt mag deze game geen Demon’s Souls 2 heten, maar de opzet van deze twee games ligt vrij-wel gelijk ‘behalve dan dat Dark souls 1 open wereld heeft en Demon’s Souls niet.

 2.    374 XP
  Goliath's avatar

  @ps3dennis: Daarom heb ik ook de term ‘spirituele vervolg’ genoemd. De game lijkt er enorm veel op en draagt ook behoorlijk wat van Demon’s Souls met zich mee..

 3. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  Dus in feite grief je iemand zonder die persoon te zien of te weten wie het is? Mis ik iets, want hier lijkt me nu echt geen zak aan, als ik iemand grief wil ik zijn zoute tranen van frustratie willen proeven (bij wijze van spreke natuurlijk…). Ik had liever een actievere implementatie gezien, waarbij je zelf een Gravelord speelt in iemand anders z’n game.

 4.    4534 XP
  ps3dennis's avatar

  Hopelijk kan je bij deze game online-play uit zetten in het menu “dit kan namelijk niet in Demon’s souls” daar moet je je zelf uit loggen om geen last te hebben van menselijke black phantom’s.

  Hopelijk doen ze ook iets aan ‘dat je ook in soul form hulp kan krijgen van andere spelers’ nu is het zo dat het alleen kan als je menselijk bent.

 5.    2624 XP
  saidddd93's avatar

  khou wel wat fn moeilijkheid erbij speel elke game direct op de moeilijkste modus en vindt dat dit het wel wat leuker maakt:-)